Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

VW Passat 2007 Merkelig problem med varmevifte


VD

Anbefalte innlegg

Hei

Har ett rart problem med varmeviften i bilen. Det kommer altså ingenting luft inn i kupeen, verken varm eller kald bortsett fra:

 

Scenario 1: Når jeg starter bilen så er det en vifte som starter i gang (men ikke den som blåser luft inn i kupeen). Om jeg så setter bilen i revers og rygger noen meter så begynner varmevifta og svive som normalt helt til jeg setter bilen i Drive og kjører fremover (da stopper den helt etter noen meter)

 

Scenario 2: Uansett så virker viften med en gang jeg trykker på "resirkuler luft" knappen. Da får jeg endelig litt varme i bilen men det medfører duggette vinduer og dårlig sikt :(

 

Noen som kan fortelle meg hva som gjør dette? Alle sikringer er hele.. Alle 3 kontaktene bak "klimapanelet" står i.

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva har du klådd på før dette begynte? xD

 

Høres ut som en massiv jordingsfeil. Akkurat som at man har glemt å koble på en jordings kabel ellerno. Gjerne en sånn tynn en man har glemt å feste etter rep. i motorommet. Det er det eneste jeg har sett som har gitt feil i den sjangeren der.

 

Ellers så peker jeg ofte på klimakontrolleren på VAG. Det er selve dingsen du kaller "klimapanelet". Byttet en del av dem opp gjennom tidene, men jeg syntes denne feilen virker litt for voldsom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...