Gå til innhold

Tips til "eksotisk" destinasjon fra New York


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Vi er en gruppe på fire som studerer i New York for øyeblikket, og vil "avslutte" oppholdet vårt her med en liten avstikker til sydligere strøk før vi drar hjem igjen til Norge.

De andre jeg skal dra med kan gjerne dra til Miami for å slikke litt sol siden det er så billig, mens jeg heller vil litt lengre unna for å finne noe mer "eksotisk". Er derfor ute etter noe ikke er så dyrt som samtidig er lett tilgjengelig fra New York. Er litt usikker på prisklasse, men noe rundt 6-8000 NOK (fly+hotell) kan være greit. Det er en uke i slutten av mai turen gjelder.

Er ganske uerfaren i dette gamet, så trenger tips til hvor vi kan dra og like så godt andre nettsider hvor vi kan lete etter turer og få anbefalinger selv. Forstår om forumet her ikke helt er det rette stedet å spørre, så om noen vet om noen andre steder, rop ut!

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags destinasjon er dere ute etter, er det party med "spring break"? Strand, dykking eller jungeltur dere er ute etter?

 

Har selv fra EWR flydd ned til Providenciales (Turks&Caicos), Cancun (Mexico) og Punta Cana (Dominikansk republikk). En rekkeandre destinasjoner er lett tilgjengelig fra New York, Puerto Rico er ofte billig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...