Gå til innhold

Li-Po vs Li-On Batteri


Anbefalte innlegg

Jeg har lagt merke til at HTC One kommer med et Li-Po batteri. Noe unormalt etter min mening. Jeg vet fra før at Li-Po batterier tidligere har vert farlige batterier å bruke med tanke på overlading eller å miste kapasitet over tid. Hvordan er Li-Po batterier i dag, og hvordan takler de sammenligninen med det som kanskje regnes som standard i dag; Li-On batteriet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Overlading er neppe noen grunn til bekymring siden telefon inneholder kretser som forhindrer dette, akkurat som tilfellet er for vanlig Li-ion.

Forringelse over tid er nettopp det LiPo batteriene skal være bedre på, og setter derfor de brukes der batteriet bygges inn. De har imidlertid, i det minste tidligere, hatt lavere energitetthet enn li-ion.

Lenke til kommentar
Overlading er neppe noen grunn til bekymring siden telefon inneholder kretser som forhindrer dette, akkurat som tilfellet er for vanlig Li-ion. Forringelse over tid er nettopp det LiPo batteriene skal være bedre på, og setter derfor de brukes der batteriet bygges inn. De har imidlertid, i det minste tidligere, hatt lavere energitetthet enn li-ion.

 

Høres bra ut det, men vil det være noen grunn til beskymring angående størrelsen på batteriet i HTC One da tror du? 2300 mAh Li-Po.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...