Gå til innhold

Skjermkort dropper til 0%


Konflux

Anbefalte innlegg

Hei, har nå hatt et problem med kortet mitt siden rundt forrige uke en gang. Det som skjer er at mens jeg spiller eller gjør noe som krever litt av kortet så hopper det etter en stund plutselig til null prosent aktivitet i ett eller to sekunder og skjermen blir svart. Deretter så går skjermen på igjen, men alle programmer som er åpne krasjer, noe som er ganske så irriterende når jeg sitter og spiller eller jobber med noe viktig.

 

Da lurer jeg bare på om noen andre har hatt/har dette problemet, og hva dere har gjort for å eventuelt fikse det. Skjermkortet er et Gtx 570, og jeg bruker de siste driverne til nVidia, har også prøvd å rollbacke driverne, men uten hell. Så som sagt, så takker jeg på forhånd for all eventuell hjelp med å fikse dette, ellers så er det vel bare en mulighet, nemlig å få det innsendt til komplett slik at de kan se litt på det :).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Før du eventuelt sender inn til Komplett ville jeg vurdert følgende feilsøking:

 

* Sett kortet i en annen maskin og se om samme problem eksisterer

* Formater alt og legg inn OS, osv på nytt og se om problemet er løst! (Hvis dette er vanskelig, installert OS på en annen hardisk (feks en Usb-disk eller noe annet du har liggene rundt, så mister du ikke noe)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...