Gå til innhold

Holdbarhet på tint vakuumpakket kjøtt


Rikky

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå må det først sies at vakuumpakking ikke er det samme som konservering. Så om du legger restene i kjøleskap istedet for fryseboks, vil holdbarheten forbli den samme vakuumpakking eller ei. På indrefilet er vell det om jeg ikke husker feil mellom 1 og 3 dager, dette avhenger av tempraturen i kjøleskapet, type kjøleskap og eventuelt hvor mye varer du har i kjøleskapet. (Mange har en uvane med å overfylle kjøleskapet) Du kan også gjenfryse og vakuumpakke, men det vil drastisk redusere kvalitet og smak på kjøttet.

Lenke til kommentar

Nå må det først sies at vakuumpakking ikke er det samme som konservering

 

No er vel å vakuumere ein konserveringsmetode då :hmm:Holdbarheita aukar med omlag 5 ggr.

Lurer egentleg på kvifor du vil tine den, for so å vakuumere den igjen?

Dersom du kun treng 1/2, bør du jære som kokken over sa, dele den i frossen tilstand for so å ta ut det du treng.

Sjølv om det beste er soklart å vakuumere i passelige bitar, deretter fryse ned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...