Gå til innhold

Tips til hårvoks


Anbefalte innlegg

Vet ikke hvor jeg skal poste den, så jeg tar den på mote! Jeg har for tiden barbert nakke og side, også har eg hår på toppen. Meningen med dette er å lage en sidesleik, sidecut eller hva du vil kalle dette. Jeg skal på fredag klippe meg litt som Cristiano Ronaldo, vedlagt bilde av. Skal ikke ha nøyaktig samme, men noe i den gata.

 

Uansett, hvilken voks anbefaler du til denne type frisyre? Jeg har prøvd Renati, ID, Define og Got2Be. Jeg leter etter den type voks som holder bra og ser litt "vått" ut. Leter etter nye typer som jeg kanskje ikke har hørt om engang. Kanskje gele er svaret? Hvilken isåfall? Har blondt og ganske tykt hår

 

Setter pris på tilbakemeldinger!

Endret av Andynesen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En gang så blandet jeg body lotion, litt vann og body butter med papayalukt sammen til en blanding og tok det i håret og brukte det dermed som voks. Da ble håret vått og "voksen" fungerte faktisk bra! Hadde nesten glemt dette, men når du sa våt hår så kom jeg på at det så ut som om jeg nettopp hadde kommet ut av dusjen med den. Skal prøve å lage den igjen også ta bilde av håret og vise deg resultatet.

 

Fungerer enormt bra og su vil ikke tro det!

Lenke til kommentar

Det heter vel heller "fett hår-look."

 

Nei, det er ikke så fint når det ser ut som du ikke har vaska håret på flere uker. Men hvis du skal ha voks som gjør at det skinner litt, så må du kjøpe en med high shine. American Crew Pomade er det shine i hvis du tar en del oppi men ingen hold i den så du må blande med en sterkere voks.

Lenke til kommentar
Jeg leter etter den type voks som holder bra og ser litt "vått" ut.

Fett look er noe annet igjen. Wet look får en gjerne av gelé eller om man påfører produkter i hår som er for vått. Fettete hår er jo ikke vanskelig å unngå så lenge man vasker håret og bruker riktig voks.

HH Simonsen Clay gir veldig godt hold uten at håret ser fettete ut. Det blir heller ikke stivt og ser naturlig ut. Den gir dog ingen glans, men da kan du bare blande ut med Extreme Mud som har mer glans, men mindre hold.

Lenke til kommentar

Bruk Define men Clay. Sørg for at håret er litt fuktig før du tar det oppi. Husk at det er viktig å fordele det godt. Bruk en kam som fungerer for deg, dersom det er sidesleik du vil ha. Vil du ha håret rett opp anbefaler jeg det samme, men når du har fikset håret slik du vil sprut litt vann fra en sprutflaske lett over håre. Ikke mye og sørg for at vannet er lunkent. (btw har jeg samme hår"look" som deg... funker for meg ihvertfall) :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...