Gå til innhold

Trenger hjelp med melis-glasur


Rosanes

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg kommer hjem, og min datter har laget cupcakes.. Jeg sier kjekt at jeg kan lage glasuren. Smart.. For mye væske.. for lite melis :blush:

Er det noe annet vi kan bruke enn melis for å få glasuren tykkere tro? :hmm:

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9812734
Skrevet

Sand? Som i ørken sand?

Skrevet

Sanden var bare for å se om det fremkalte noen kommentarer :tease:

Nei.. gikk dårlig med melisen gitt. Prøver på nytt i dag etter innkjøp av ny melis. To bokser.

Skrevet (endret)

Du kan rett og slett la den stå. Den vil tykne etterhvert som vannet fordamper. Eventuelt putte den på FORSIKTIG varme i mikro eller ovn.

 

Du kan også putte oppi kakao f.eks eller sjokoladepulver.

Endret av omnomnomnivore
  • 3 uker senere...
Skrevet

Tykne den med maizena f. eks.

Dette har jo ordnet seg for lenge siden, og min datter har glemt hendelsen for lengst.. men Maizena..? Må ikke væsken koke for at Maizenaen skal tykne..?

Skrevet

ikke væsken koke for at Maizenaen skal tykne..?

 

Var vel bare for å spare på melisen... Hvis du ikke har veldig dårlig råd eller bor veldig usentralt, er det egentlig bare å pøse på med melis til glasuren er passe tykk, og evt. kaste den overflødige glasuren. Litt urettferdig overfor dem som bor i fattige land, men trenger du å pynte en kake så trenger du å pynte en kake. Du lærer også etter hvert å begrense vannmengden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...