Gå til innhold

Støpejernsgryte - Hvordan unngå metallisk smak?


Fiske

Anbefalte innlegg

Jeg har skaffet meg en støpejernsgryte som fra Høyang Polaris uten noe belegg. Den fungerer kjempebra, ting fester seg ikke og den virker veldig robust. Men noen ganger så kan den gi en veldig metallisk smak på maten. Nå har jeg tenkt til å prøve å lage et brød i den som beskrevet her:

http://spisdrikklev.blogspot.no/2012/11/brd-i-jerngryte-knasende-lykke.html

 

Jeg ønsker ikke at denne metalliske smaken skal havne i brødet mitt.

Er det noen tips, annet enn å kjøpe en belegg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...