Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Acer 5750G - Varmeproblem


Anbefalte innlegg

Har sett på nevnte pc for en bekjent. Har søkt en del rundt og ser at det er flere som har akkurat denne pcen og at den blir varm.

 

Pcen fungerer ikke i spill slik som den har gjort tidligere. Jeg har kjørt noen tester. I 3dmark 2011 scoret den overall bedre enn forventet, men mye dårligere på physics enn det som er normalt ifølge de tallene som dukket opp.

 

Var oppe i 98 grader under 3dmark-testen.

 

Det var noen ulumskheter på den, men de er borte etter god hjelp. Også oppdatert bios, for det var flere som skrev at det skulle bedre ting. Har oppdatert drivere osv.

 

Jeg syns heller ikke at det kommer noe luft å snakke om ut av vifteuttaket. Den er cirka 2 år gammel. Mine mistanker fører meg til at det er støv som blokkerer.

 

Forslag til andre ting jeg kan prøve eller sjekke? Demontering er siste utvei.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Støvfjerning er nok det mest effektive du kan prøve. Du har jo allerede oppdatert drivere og bios. Ett støre prosjekt er jo å formatere elelr ta recovery. Med ulumskheter er det vel alltid en usikkerhet om alt virkelig er borte, og hvilke skader det har gjort.

Lenke til kommentar

Har sett en lignende video ja, derfor jeg ser på det som siste utvei. Jeg er litt mer reservert når det ikke er mine pcer, spesielt de av litt nyere dato.

 

Har enkelte produsenter mistenkt for å gjøre det vanskeligst mulig, slik at de aller fleste ikke tar sjansen og leverer den inn.

 

Glemte å skrive at han nylig har tatt recovery på pcen, uten bedring. Jeg prøvde å kjøre 3dmark i noe kjøligere omgivelser, da ble physics-scoren meget bedre. Et godt stykke over det som var forventet, da er det vel bare å ta på seg silkehanskene og se om man har rett eller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...