Gå til innhold

Hvordan bli sterkere level 20?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste som kan gjøre deg bedre før du får PvP gear på level 90 er øvelse.

Flere folk bruker hundrevis av timer for å oppnå perfeksjonisme i spillet, så hvis man skal holde "koken" er det bare å forberede seg på det WoW egentlig er. Tidsfordriv og ett gigantisk tidssug.

 

Ja, jeg spiller WoW og har spilt kun pvp i flere år, og er fortsatt ikke fornøyd med hva jeg klarer :p

Lenke til kommentar

Mange, for ikke å si de fleste, som spiller pvp som du vil treffe på når du levler vil ha pvp og heirloom utstyr som vil være gjennomsnittlig mye bedre enn regulært quest utstyr. Dette er noe som ikke vil være umiddelbart tilgjengelig for en som nettopp har begynt å spille WoW.

 

I tillegg har mange lang erfaring i pvp og vil derfor ikke være enkle å ta ned mann mot mann. Men, pvp er ikke bare mann mot mann. Hvis de du er i gruppe med fungerer/spiller godt sammen rent taktisk,så vil du som nybegynner med "dårlig" utstyr likevel kunne oppleve å ha det artig i pvp og forhåpentligvis vinne en del så du kan få kjøpt noe pvp utstyr.

 

Så lenge du har det gøy og finner det utfordrende så er pvp noe for deg. Då vil få XP fra pvp i battegrounds såvel som fra quests eller dungeons. Hva en foretrekker er individuelt. Viktigste er at du har det gøy med det.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Gjør som foreslått over. Fortsett å quest så får du utsyr og gull. Hvis du levler aktivt så går lvl 20 alt for fort forbi til at det verdt å legge noe særlig innsats i å få det beste utsyret. Det er først noe du gjør mot de siste levlene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...