Gå til innhold

Hvilken naturlov blir dette?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er klart det er juks :) Disse fire magnetene drar rotorbladet bakover like mye som de gjør forover.

 

Enten er det et lite batteri i viften, eller så går det en elektromagnet under teppet/bordet, eller så er det en luftstrøm ovenfra f.eks.

 

Som sagt, eksperimentet må gjentas og naturlovene omskrives :p

 

 

Opplagt at man kan lage lys i hus og hytte med en evighetsmotor

Det opplegget kan forbedres med et batteri, slik at når man slår av lyset om natta lades et batteri istedet, så kan man for mere lys etter behov

 

NVE vil neppe være så begeistret for det opplegget. De vil foreslå at de skal ha alt ansvar (monopol), så kan man leie utstyr fra dem ved å betale det samme som vi er vant til :(

Endret av Rosario
Lenke til kommentar

De eneste "evighetsmaskinene" som eksisterer er type solcellepanel og ting som tar partikler og f.eks jordens magnetfelt ut av luften, men de er heller ikke evige. De er avhengige av energi utenfra, og det man klarer å trekke ut av magnetfeltet f.eks er pinlig lite. Ikke i nærheten av nok miliamp til å drive en slik vifte engang :)

 

Prøv selv. Enten blir magneten på rotoren hengende igjen ved en av de fire polene, eller så blir den liggende mellom to poler hvilende på sin egen vekt eller på et slags magnetisk Lagrarian punkt.

Lenke til kommentar

Kun ut av ren nysjerrighet, Hvordan funker dette vis-a-vis mag-lev trains? Ser i alle fall ut som noe av det samme på papiret :)

 

Så vidt jeg husker er det slik at MagLev drives forover av elektromagneter. Det koster altså den som styrer/driver toget elektrisk kraft å drive toget fremover ved å slå av og på magneter som går under. Langtfra gratis. Men det er som du sier samme prinsippet denne LATER som om han bruker. Bare at han hevder ikke å ha noen strømkilde utenfra, hvilket er så godt som umulig. Dessuten har ikke magnetene hans noen polarisering som kan slås av og på, så rotoren ville bare bli stående fast på en av polene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Slike generatorer burde være fin på satelitter rundt jorden

 

 

Prøv selv da, du har sikkert en vifte liggende og noen neodymiummagneter. Her er et eksempel på hvordan man kan lage slike juksevideoer for å få godtroende fjols til å svelge sånt:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_I3Ly5mBhT4

 

Det er mange måter å jukse det til på, så det ser ut som om vifta går av seg selv. Dette strider mot termodynamikkens lover, og det funker aldri.

 

Patent antagelig undertrykket. Det ble opplagt bråk der.

 

Pøh, det er masse registrerte patenter for ulike permanentmagnet-"perpetuum mobile". Problemet er at de aldri fungerer i praksis.

Endret av Distressor
Lenke til kommentar

Her en mer praktisk model. (7:00-9:00) Går så det suser.

 

(5:30-9:20)

 

0.jpg

 

Han i videoen din vil jo at mange godtroende som deg skal klikke på videoen og poste den rundt på nettet, så han viser jo selvfølgelig ikke nøyaktig hvordan han jukser. Men juks er det.

Som sagt, prøv selv.

 

Verden har ikke bruk for bakstrevere

Endret av Rosario
Lenke til kommentar

Og du svelger det blindt slik du svelger alt mulig piss.

 

Her en mer praktisk model. (7:00-9:00) Går så det suser.

 

Verden har ikke bruk for bakstrevere

 

Jeg lurer jaggu på hva alle de ledningene som går ut av bildet er til. Kan det tenkes at de går til en ekstern energikilde, tro? Når det gjelder dine egne yndlingsteorier og temaer har du ikke ett eneste kritisk molekyl i kroppen din.

 

"Howard Johnson received three U.S. patents on magnetic motors (in 1979, 1989 and 1995), but as of April, 2012, there is no known successful attempt to replicate the Johnson magnetic motor."

 

End of story.

Endret av Distressor
Lenke til kommentar

Høres ut som Rothchild fikk stoppet alt sammen. Olje er big business. Ingen skal komme å ødelegge en god business? Fri energi kommer nok likevel. Idag brukes det når man ikke har alternativer. Folk flest skal tro: there is no such thing as free energy :(

Endret av Rosario
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...