Gå til innhold

Billig redigering/spill PC!


Anbefalte innlegg

Hei! PRøver å sette sammen en god filmredigering/spill PC til ca 8000 inkludert skjerm, mus og tastatur.

 

Har kommet frem til ett forslag, men om noen har innspill er det fint!

 

Skjerm:

http://www.dustinhom...-tft-led-black/

 

Kabinett:

http://www.dustinhom...tx-black-white/

 

Hovedkort:

http://www.dustinhome.no/product/5010625175/gigabyte-ga-z77-d3h-z77-s-1155-atx-ivy/

 

Prosessor:

http://www.dustinhom...ghz-8mb-s-1155/

 

Minne:

http://www.dustinhom...6mhz-cl9-4x4gb/

 

PSU:

http://www.dustinhom...o-500-watt-psu/

 

Harddisk:

http://www.dustinhom...-sata-600-64mb/

 

Skjermkort:

http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

 

 

Også tenker jeg bare standard logitech tastatur/mus.

Er litt over budsjett, så om noen ting kan bli byttet ut med noe billigere, hadde det vørt flotters.

 

Bare kom med forslag om du har noen:)

Endret av steinarsen44
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville nokk heller ambefale ein i5 3570k, og bruke litt ekstra på eit kraftigare skjermkort vist du satser på å dra noken spel med decent framerate. Ellers ville eg også ha bytte psuen ut med ein TX psu frå corsair på 600-650w, då har du mulighet for å oppgradere seinare.

 

greitt nokk at du har 8 teoretiske kjerner på i7, men du trenger ikkje dette vist du skal styre med video rendring på fulltid.

 

Det du også kan gjere er å gå for ein amd FX A10, då denne er billigare og kjem med like mange kjerner, den har dog ikkje like god ytelse, men den vil nokk gjere rendring jobbe betre enn ein i5.

 

samt å kjøpe ram til 700 kr er unødvendig, då du mest sannysnlig ikkje vill kunne bruke meir enn 1600 mhz stabilt på den proessoren, så eg ville heller gått for noke slikt, http://www.dustinhome.no/product/5010621927/corsair-16gb-ddr3-vengeance-pc3-12800-1600mhz-cl10-2x8gb/#intcmp=searchProvider_SiteSeeker. desse brikkene kan bli litt høge vist du skal inn med store kjølerar, så då kan det vere lurt å gå for same merke berre i low profile, men då må du nokk opp på same pris som dei brikkene du allerede har valgt.

 

Vist TX er for dyrt kan du gå for AX psu, men desse er ikkje modulere.

Lenke til kommentar

Bytt ut hovedkort med dette, skjermkort med dette, RAM med disse og PSU med denne i tillegg til i5 3570K. Da ender du på ca. 7600kr og en kraftigere maskin enn den du i utgangspunktet har satt sammen. Ulempen er at du ikke vil ha mulighet for hyperthreading, men såvidt jeg vet er det ikke mer enn 20-30% ytelsesøkning med dette uansett så noe enormt tap er det nok ikke. Spillytelsen er imidlertid forbedret ganske så betraktelig. Dette er selvfølgelig opp til deg å vurdere, om du vil satse på en i7, eller bedre ytelse i spill. HD7770 gjør forsåvidt en grei jobb i spill det også: http://www.anandtech...duct/536?vs=549

 

Edit: Kanskje en idé å begrunne utskiftingene. PSU er rett og slett bedre. OCZ Modxtream er ikke stort å skryte av. Man merker uhyggelig lite til minnefrekvens på over 1600MHz, og dessuten er brikkene veldig populære pga. sin pålitelighet. De har heller ingen tåpelige kjøleribber som vanskeliggjør montering av enkelte luftkjølere. Hovedkortet fordi det er rimeligere, men du kan like gjerne velge det opprinnelige og fortsatt holde deg innenfor budsjett. Forskjellen mellom de to er hovedsaklig tilkoblingsmuligheter og det jeg antar er et litt bedre lydkort på det dyreste.

Endret av Loefthal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...