Gå til innhold

Skal bygge ny pc.. trenger hjelp.


Anbefalte innlegg

Hei, er dritt lei lav FPS med grafikken på low. Har nå valgt å kjøpe en ny pc, men jeg trenger litt hjelp med valg av komponenter. Har allerede 2 deler hjemme som ikke er åpnet enda, som jeg kjøpte for et par mnder siden til en annen PC som streika. Sapphire Radeon HD 6850 1GB DDR5 og Corsair CX V2 600watt - strømforsyning.

Nå lurer jeg på hvilken andre deler jeg skal ha med. Med hjelp av en venn har jeg fått satt sammen en liten liste på komplett, men jeg lurte på om dere kunne ta en titt og se om det er noen endringer som strengs, kanskje noen deler til samme pris med bedre ytelse.

http://www.komplett....77-136006D057EB

En ting til, er CPU Kjøleren noe jeg burde ha med? eller er det bare noe for "større" prossesorer ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

tja, den fungerer greit å overklokke med den også, men ser ikke helt poenget, da cpu'en er kraftig nok som det er mtp dagens spill. det er ikke cpu'en som kommer til å stoppe deg. selv har jeg prøvd vannkjøling en gang, og det ble et makabert resultat for hw, men det er ikke noe problem å overklokke på luft heller. hvis det er veldig viktig for deg så burde du hvertfall gå for en feit kobber kjøler med 92 eller 120mm vifte for maks effekt, men som sagt, det er per i dag ikke noen grunn for å overklokke en i5 cpu

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Nei, ikke med en OK FPS, det er umulig... http://www.guru3d.co..._review,21.html

Rart... Skal sjekke innstillinger og ta en runde med fraps :)

 

edit:

 

Den ligger på rundt 40-50 fps til vanlig, og kan droppe til rundt 25 ved veldig stor aktivitet med ultra-setting. Kanskje ikke bransjestandarden, men har aldri vært plaget over for lite fps...

Endret av stratosfære
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Personlig syntes jeg alt under 50 er lag, men folk er forskjellige ;)

Kan BTW anbefale MSI afteburner, hvis du ikke bruker det allerede ;) du kan nok overklokke GPUen en del, og få bedre FPS ;)

Er ikke kjent med MSI afterburner. Skal sjekke det ut når jeg får muligheten. Kan ta en runde i Fraps i etterkant hvis du er interessert :)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...