Gå til innhold

[LØST] Får ikke lagt enkelte programmer til startskjermen


Anbefalte innlegg

Så Microsoft solgte Win8 Pro for kr 250,- frem til slutten av januar, og slo selvsagt til. Det nye grensesnittet ser helt greit ut (til tross for at jeg bruker stasjoner PC), men det er en ting som plager meg litt. Jeg har lagt de fleste programmene og spillene mine rett på startskjernen, men tre spill nekter å legge seg der. Spillene det er snakk om er Borderlands 2, Rocksmith og XCom: Enemy Unknown, om det hjelper.

 

Jeg har startet alle tre fra det gamle skrivebordet, så alle tre fungerer helt utmerket. Men når jeg høyreklikker på ikonene på det gamle skrivebordet får jeg ikke noe "Send til start", og om jeg leter etter dem på den nye startskjermen står det bare at ingen apper fylte søkekriteriene? Hvorfor får jeg ikke lagt dem til startskjermen?

 

Edit: Løste problemet. Tok og høyreklikket på et av spillene som faktisk ble lagt til Metromenyen og valge Åpne filplassering for å få mappen det lå i. Deretter la jeg en snarvei til alle de tre spillene i den samme mappen, før jeg lette etter spillene i Metromenyen (bare tast inn navnet), og der var de alle tre. :)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...