Gå til innhold

Kernel Recovery


Anbefalte innlegg

Hei, folkens.

 

Jeg lastet ned en custom ROM og en custom kernel for en stund siden, fordi jeg hadde lyst å teste det ut. Men jeg bestemte meg raskt for at det egentlig ikke var noe for meg og at den originale kernelen og at den originalen ROM'en er nokk for meg.

 

Siden kernelen jeg lastet ned (Siyah) hadde dual boot av rom så slapp jeg å uinstallere stock ROM, eneste jeg gjorde var å reboote i recovery for å så slette custom ROM'en. Det vil si at jeg nå booter rett inn i stock ROM men fortsatt har custom kernel.

 

Jeg har backup av telefonen ved hjelp av både Titanium Backup og ClockWorkMod. Det vil si at jeg har backup av boot.img, som slik jeg forstår er selve kernelen?

 

Spørsmålet mitt er hvordan jeg kan restore BARE kernelen og ikke noe annet? Vil helst slippe å laste ned apps, legge inn kontakter osv på nytt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig ville jeg beholdt en rootet kerne, men på xda forumet kan du finne orginal kernel til din rom (viktig at det de stemmer overens!) og flash med odin. Tror ikke du mister noe da, men ta en backup i cwm recovery mens du fremdeles har root! Da kan du alltids roote igjen og få alt tilbake.

Viss du vil ha orginal kernel, og beholde root (beste argument for dette er backup) flasher du cf-root kernel. Stock men med root og cwm recovery. Og igjen, velg riktig kernel til din rom-versjon!

Lenke til kommentar

Siden du nevner Siyah antar jeg at du har en Samsung Galaxy S 2/3, rådet mitt baserer seg på S2, men burde være gyldig for S3 også.

Når du har problemer, husk alltid å oppgi relevant informasjon om telefonen (merke, rom, kernel, modem), da blir det lettere å hjelpe :-)

Endret av MrMastodon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...