Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] USB problem.


Anbefalte innlegg

Sitter her med et merkelig problem og det er at hver gang jeg skal sette inn en minnepenn, så dukker den ikke opp. Windows lager en sånn poppe-lyd i bakgrunnen og that's it, liksom.

 

Dersom jeg plugger inn andre ting som ekstern(e) harddisk(er), web-cam eller hva det måtte være, så funker det. Men så fort jeg plugger i en minnepenn, så er det dødt.

 

Kan det skyldes lav strøm?!

Endret av Roader
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, det kan skyldes at minnepennen får samme bokstav som en annen disk eller enhet i PC'en. Lett å sjekke det, høyrekilkk på Min PC (eller noe slikt, kjører spansk OS), velg Adminstrer og så disk behandling. Der bør du se minne pennen, hvis ikke kan det være feil på minnepennen, med mindre den funker normalt på andre PC'er.

Lenke til kommentar

Skal se å få prøvd/gjort det.

 

Samtidig jeg er her har jeg også et problem når jeg kobler til mobil via USB-en uansett hvilket port eller mobil. Det er to typer feil. Som oftest får jeg beskjed at jeg kan yte bedre dersom jeg velger en USB port av 2.0. Alle er jo av 2.0. Det andre er at jeg får sånn beskjed om ID-feil eller noe sånt, også uansett hvilket jeg velger av USB port. Og jeg har ikke så mange heller. 6 stykker.

 

Hva kan sånt skyldes?

Endret av Roader
Lenke til kommentar

Fant synderen. Samsung KIES programmet er grunnen til problemet. Så fort det er installert ink. mobil Driver som den blant annet installerer, så finner ikke USB portene visse gjenstander. Jeg avinstallerte bare for å se og dermed ble alt som det skulle være.

 

Makan til tull.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...