Gå til innhold

The Old Republic blir gratis om en uke (PC)


Anbefalte innlegg

Så - Star Wars Galaxies? Ja, du var ti år for seint ute. :p

 

Jeg spilte SWG i mange år og er selv developer for et swgemu/swganh community. Jeg hverken trodde på eller håpet at swtor skulle bli et swg2. Men i mine øyne så er dette elementer såm MÅ ligge som basis i et themepark mmo. Spesielt i et star wars themed spill der universet er så utrolig detaljert og veldokumentert. Likevel er "universet" nesten fraværende. Det er kun: Story, PvP, PVE og Crafting (craftingsystemet er forøverig noe av det beste jeg har sett!).

 

SWTOR har ikke en gang max level omeråder "uten" quester som kan brukes til grinding eller free-roam. Dette er esensielt for meg!

 

En uting som bekymrer meg enormt er at developers prøver å fjerne grinding og har begynt med straff for å grinde. Eksempler på dette er SWTOR og GW2. Jeg storkoser meg når jeg kan sette på god musikk og bare slakte de samme monstrene i noen timer i samme omeråde. Men gleden blir jo langt mindre når drops blir redusert eller helt borte når du har slakta samme monster 2-3 ganger.

Endret av Sn4k3Eye
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
SWTOR har ikke en gang max level omeråder "uten" quester som kan brukes til grinding eller free-roam. Dette er esensielt for meg!
Jaha, hva med de store planetområdene man er helt til lvl50 og kan roame og loote som man vil? Dailies og Heroics områder man kan roame og loote som man vil uten quests etc.

 

Jeg storkoser meg når jeg kan sette på god musikk og bare slakte de samme monstrene i noen timer i samme omeråde.
Dette kan du fint gjøre i både swtor og gw2. Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...