Gå til innhold

Error 797 ved forsøk på å koble til internett via kabel


Anbefalte innlegg

Pga ustablit trådløst nett her jeg leier, forsøker jeg å koble meg til internett ved hjelp av kabel i stedet. Det går fint å opprette selve bredbåndstilkoblingen, men når jeg forsøker å koble på internett med denne får jeg en feilmelding som sier: " Connection Failed with error 797.A connection to the remote access server was not made because the modem was not found."

 

Jeg har ikke noen problemer med å komme på nett trådløst når nettverket er oppe og går, så hvorfor fungerer det ikke via kabel?

 

 

Jeg har en Acer Aspire 6530G laptop. Windows 7 professional - engelsk utgave. Har søkt etter virus/malware, samt kjørt CC cleaner for å sjekke etter evt registerfeil. Alle uten noe resultat.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en helt normal nettverkskabel med "klips" i begge ender(jeg vet ikke hva de kontaktene kalles). Jeg fikk noen til å teste kabelen på sin pc for å se om det kunne være noe feil med selve ledningen, men den fungerer fint.

 

For å opprette tilkoblingen går jeg inn på "network and sharing center", "set up a new connection or network" og "connect to the internet".

Endret av sheherezade
Lenke til kommentar

Jada, jeg er sikker på at det er riktig "hull". Jeg har hatt pc'en på nett via kabel før, men ikke her jeg bor nå, og ikke etter at jeg gikk over fra Vista til Windows 7.

 

Jeg har fulgt det du skrev i innlegget ditt, Jan Skrotnes. Da jeg kjørte Winsockfix kom det opp ei rute med "registry import information not found", men noe må det ha gjort for jeg fikk beskjed om å reboote. Når jeg nå forsøker å koble meg på nett via kabel får jeg en ny feilmelding hvor det står "Error 651, the modem or connecting device has reported an error".

 

Jeg skal høre om jeg kan få teste inne hos noen andre som jeg vet er på nett med kabel, men kan det rett og slett være at det er en eller annen feil inne i selve veggkontakten som hindrer meg i å gå på nett?

Lenke til kommentar

Det er godt mulig du har rett, men da må det være ett eller annet jeg gjør feil når jeg skal opprette tilkoblingen. Jeg forsøkte nettopp å koble til en Samsung x-125 netbook som jeg har liggende(den kjører Windows 7 Home premium, norsk utgave), og den kom tilbake med samme feilen som jeg nevnte over. (Feil 651)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...