Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Eksamen i IT 1 (informasjonsteknologi 1) vgs


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Skal sjølv ha det den 21. Får oppg den 19. I Bergen. Før var det kun teoretisk eksamen med 30 min forberedelse, men i år blir det likt for privatistar som for vgs-elevar, altså 48t forberedelse. Har litt blanda følelser rundt dette, og er veldig spent på kor vanskelige oppgavene kan bli.

 

Kva dato har du, trådstarter? :)

Lenke til kommentar

Foreslår at du lager dine egne case som forberedelse. Dersom jeg husker rett, er det slik at du skal løse en oppgave i løpet av 48 timer, og gjøre rede for hva du har gjort i oppgaven. Tenk deg at du skal lage en nettside for forskjellige bedrifter, for eksempel frisører, sportsbutikk eller organisasjoner, og løs din egen oppgave hvor du knytter inn mest mulig av pensum.

 

En annen god ide er å løse gamle eksamensoppgaver.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Åh, tusen takk! Er liksom det der eg har lurt litt på, om man skal finne på bedrifter sjølv eller om man får oppgitt bedrift man skal gå ut i fra. Så i grunn kan eg allerede begynne å lage ulike nettsider, og håpe at det blir ganske valgfritt på eksamen? Syns det er kjekt å lage til fine menyar o.l. (sikkert noke med at eg er jente), så då er det jo greit å kunne ordne det før eksamen.

 

Er ganske dårlig i å koble databaser til nettsider. Å lage databasemodellar går fint, men det å finne ut kva slags spørringar man skal gjer for at det skal oppføre seg som man vil, syns eg er litt vanskelig. Har kanskje for lite øving på det. Bruker Dreamweaver og MySQL.

 

Har jobba meget lite med flash, då er føler det er hovedsaklig IT2-pensum.

Lenke til kommentar

Her misforstod du hva jeg mente. Poenget var at du kunne lage egne oppgaver som du kan øve deg på, for å bli god til eksamen. Se gamle eksamensoppgaver for hvordan eksamen kommer til å bli. Det veit jeg i grunn lite om, siden jeg ikke kom opp til eksamen selv, men du skal selvfølgelig lage en nettside av noe slag. Dersom du løser en del oppgaver/lager en del forskjellige løsninger på nettsidene du jobber med under forberedelsene, er sannsynligheten dog stor for at du kan bruke en av disse til eksamen, med tilpasning til caset som blir gitt.

 

Eksamensoppgaver finner du på utdanningsdirektoratet sine nettsider. Håper dette klarnet det litt for deg. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...