Gå til innhold

Grei 2A USB-lader til Tablets (Nexus 7)


Anbefalte innlegg

Noen som har en grei USB-lader på 2A å anbefale? Helst 100 kr eller mindre og svart. Skal brukes til Nexus 7. Sett litt på DX men kunne ikke finne noen greie 2A-varianter som ikke var svært store, eller hadde andre større problemer (ikke passer i kontakter, eller faktisk ikke leverer 2A). Vil helst ha en med kun en USB-utgang, så man kan bruke den eksisterende usb-kablen til å koble inn i tableten.

 

AtW

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Necrubump - det beste alternativet jeg har funnet er faktisk en ipad/iphone/ipod-lader som selges i de fleste nettbutikker. Litt over budsjett riktignok. Det finnes sikkert flere alternativer, men de er ikke indeksert hos prisjakt.no med njoen relevante søkeord ihvertfall.

 

Ville aldri kjøpt AC-adapter fra ebay, DX e.l. Det sendes så ufattelig mye brannfarlig skjit derifra. Skal man gjøre det, må man nesten ha kopetanse til å vurdere innmaten og åpne dem opp og kontrollere.

 

Posten din er forøvrig første treff for meg i google på "2a usb charger", selv om posten din ikke inneholder ordet "charger". Google creeping me out.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har selv en US Nexus 7 og fant ut at det enkleste og beste var å bruke http://www.clasohlson.com/no/SKROSS-World-to-EU-reiseadapter/Pr364797000 da den medfølgende laderen er 100-240v.

 

Hvis du skal ha en 2A lader i reserve så styr unna http://www.clasohlson.com/no/Batterieliminator-med-USB-uttak/Pr364446000 som du ser i produktanmeldelsen så lader den ikke på 2A uten videre.

Lenke til kommentar

Den leverer nok, men enheten din trekker ikke. :p

 

Hvis det ikke er hverken sammenkolede datalaedere, ELLER en redusrt spenning på en v dem, så er det laderen sin skyld. Men det er nok av enheter som ikke følger USBladespesifikasjonen heller, så det er ikke nødvendigvis laderens feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...