Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Hva folk bruker pengene sine på bryr jeg meg ingenting om. Det jeg reagerer på er den altfor veslevoksne stilen det virker som noen her kjører. Når vgs elever vurderer tassle loafers, slips og blazer til skolen er det noe feil

Enig i det du sier, har aldri brukt blazer eller slips på skolen selv, men vurderer semska tassel loafers til andre anledninger enn skole.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det er kult med litt annerledes ting her, selv om det ikke er helt "my cup of tea". Det er ikke mange som tør å farge håret slik.

 

Synes det ser greit ut Rankiz, selv om jeg ikke er så voldsom fan av stilen hvor man har klokke i tillegg til masse "dill-dall" rundt håndleddet, det blir fort mye. Synes ett armbånd, gjerne på den andre hånden hvor man ikke har klokke, er haugen på nok.

Endret av The mighty Quinn
Lenke til kommentar

Jeg får være en motpol her: Bruk både penny og tassle loafers i semsket og vanlig skinn hvis du føler for det, Rankiz.

 

@Stueloff: Jeg er enig med Quinn her - ikke en stil jeg liker noe særlig, men det står respekt av at du velger å gjøre håret sånn og kle deg så "uvanlig". :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns tassle loafers ofte funker bedre enn penny loafers. Gå med det du selv syns ser best ut, men ta hensyn til hvilken kontekst plagget passer i (les: ikke bruk penny loafers og hundeslips på vgs).

Så tassle loafers og penny loafers er omtrent likt på formalitetsskala og "bestefarskala" - og de samme hensyn bør tas før bruk (type skole og med hundeslips)?

Lenke til kommentar

Angående slips, blazer, tassle loafers og andre ting i skolesammenheng. Det kommer jo veldig an på hvilken skole man går på. Ser ikke for meg at det faller i særlig god smak på en yrkesskole. På en dedikert studiespesialiserende skole, kan det nok falle litt mer i smak. Igjen så har man forskjeller på privatskolene og de offentlige skolene. Dette er anekdotisk, men alikevell, folk på privatskoler kler seg mye bedre.

Lenke til kommentar

Du vil se ut som en dust med blazer, slips og tassle loafers på VGS, uavhengig av om den er privat eller ikke. Pussig bruk av ordet anekdotisk forresten.

 

Enig med mye av det som er nevnt her. Det er mange som med fordel kunne tenkt litt mer over alder, hva de gjør (skole/jobb) og hva de trenger. Jeg tror det er svært få i begynnelsen av 20-årene som trenger tre par tassle loafers, et par tweedblazere og fem hundeslips.

 

@Rankiz: Klokken så grei ut, men jeg likte ikke armbåndene.

 

Hvor ligger forresten penny loafers på "formalitetsskalaen"?

Endret av Jørgen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Om jeg skulle ha kjøpt en klokke som ser ut som en Rolex Submariner...

 

Så hadde jeg kjøpt en Rolex Submariner. Invicta sin er en ren kopi og, IMO, om man ikke har råd til the real deal, så venter man til man har råd. Spesielt når det er snakk om en så flashy klokke.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...