Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Helt jævlig. Bytt ut buksen med en som er mørk og sitter bedre, gjerne en som matcher vesten i farge. Stryk den når du går ut. Fjern strikkene, teip dem fast på en kanonkule og skyt den ut i en nærliggende innsjø. Kjøp sorte sko i skinn. Rydd rommet ditt.

 

Jeg må si meg enig med psilo her, dette var ikke særlig pent. Støtter nevnte forbedringer..

Lenke til kommentar

Sort blazer med pinstripes + beige chinos = fail. Gjør som Psilocybe sier og bytt ut buksen. Evt kan du bytte til en navy blazer UTEN pinstripes, for kombinert med beige chinos er det et klassisk antrekk.

Fargen og stoffet på skjorten minnet meg mest om en pakkis på byen (ikke rasistisk ment, so don't make a big deal..), men kombinert med noe annet kan den sikkert funke bedre.

Vest kombinert med chinos og blazer er ikke en suksess.

Og for guds skyld, bytt sko, trekk opp buksen og fjern de j*vla strikkene.

Endret av fkm
Lenke til kommentar

Det jeg reagerer mest på er vel egentlig beltet - hvorfor er det brunt? Det må matche noe annet du har på deg, da gjerne skoene. Det er det mest malplasserte plagget, sammen med lys bukse til knallmørk skjorte/vest-kombo. Du må selvfølgelig også trekke opp buksen, det ser du vel selv når du ser på bildet? Svakt bukse, nytt belte og nye sko så er du i mål. Buksen passer til skoene og vesten passer til skjorten, men ca ved beltet så faller antrekket sammen.

 

Du har derimot muligheter til to ålreite antrekk, du må bare se fargene bedre an neste gang.

Lenke til kommentar

Det du postet så jo fint ut, bortsett fra at jeg ikke likte toppen med trykk så veldig, men poenget var at selv om plaggene er greie er det ikke sikkert det står til resten du har på deg. Det er jo umulig å vite siden du ikke postet bilde av det. Så neste gang hadde et oversiktsbilde vært bra:)

Lenke til kommentar

Det øverste bildet med svart blazer er en kort denimkjole som er stroppeløs, noe som ikke vises på bildet.

Resten av bildene viser bare topper, og ikke et antrekk, fordi jeg kjøper nesten bare overdeler. Derfor er alle bildene tatt med en svart, helt vanlig tights :)

Lenke til kommentar
Hun er vel streeengt tatt innenfor grensene da tråden handler om både plagg og antrekk. Likevel har vi sett flere ganger at folk er flinkere til å velge fine plagg enn å sette dem sammen til et antrekk.

 

Jeg mente på ingen måte at hun gjorde noe galt, jeg kom bare med et tips til hvordan hun kan få bedre tilbakemeldinger på klesvalg. Som du sier, mange er flinke til å velge enkeltplagg, men ikke så flinke til å sette dem sammen.

 

Nymph, personlig er jeg ingen fan av tights. Imo ser det mye bedre ut med et par jeans i 9/10 outfits.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...