Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sjekket Moderntailor sitt sortemang, men synes det er labert... Enten har de ikke den fargekombinasjonen/stoffet jeg ønsker meg, ellers så er det for dyrt. Noen som anbefaler noen andre MTM sider? Utenom Tailorstore.

 

Når du velger stoff, trykk på scrollemenyen det står "other" på og velg "modern tailor collection". Der burde du finne det meste av normale stoff/farge/mønsterkombinasjoner.

Lenke til kommentar

Tr3ndye mennesker som sitter i en redaskjon i Oslo vell. For det meste rosabloggere som er selvutnevnte såkalte moteekseprter. De klarte jo til og med å skrive en artikkel om at Jarle Bernhoft er norges best kledde mann.

Vil påstå at enkelte brukere her klarer å kle seg mye bedre enn Jarle klarer. Nå er det dama hans som plukker ut hva han skal ha på seg, og hun har ganske bra stil, men herremote kan hun ikke nok om til at han blir norges best kledde.

 

sy9f2b04_jpg_623163c.jpg

Ser ut som en klovn til tider

Lenke til kommentar

Det er sånn passe formelt. Jeg kjenner flere som bruker det daglig i bizznizz-sammenheng. De driver med shipping og jus.

 

Som Rankiz sier må du ha det på en skjorte med franske mansjetter (hva er det beste norske ordet for det, forresten?). Hvis du synes gull/sølv/juggel er litt for formelt kan du jo gå for noen knotlinks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...