Gå til innhold

[Løst] Oversikt over tidligere temadager/og hvem?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som finner/hvet om en link på temaer som har vært og evt. hvem som har hatt de? Trenger å sende pinnen videre til en som ikke akkurat har hatt temadagen;)

Det finnes dessverre ikke noen logisk "plassering" av temadagene, slik som der er med f.eks. utfordringer og konkurranser. Så eneste løsning er å bla seg nedover i "Akam.no Bildekritikk - Tilbakemeldinger" for å finne tråder med temadag i tittelen, og finne hvem som har hatt "jobben" tidligere.

Når det gjelder gamle temaer så er de enkleste, for fremtidige "emnestartere", å bruke bildekritikken der man under valget aktivitet finner en god opplisting av tidligere temaer.

Lenke til kommentar

Noen som finner/hvet om en link på temaer som har vært og evt. hvem som har hatt de? Trenger å sende pinnen videre til en som ikke akkurat har hatt temadagen;)

Her har du iallefall linken til oversikt over aktiviteter på Akam.no, hvor vel Temadagen er "mest" framtredende: http://www.akam.no/bildekritikk/aktiviteter/

Det står riktig nok ikke hvem som stod for valg av tema, og dessverre så virker ikke linkene videre om du klikker på den enkelte dag......

 

En annen mulighet er jo også å gå inn via den vanlige Bildeoversikten og bruke linken som ligger under valget Aktivitet, der får du fram alle bildene på de aktuelle dager, og også mulighet til å finne "opphavsmann/kvinne" til det enkelte tema. Du må riktignok lete deg fram til hvem som har "takket" for bidragene den enkelte dag..., men, men.... ;)

 

Jeg laget forøvrig en oversikt fra "gamle digit's dager", med oversikt over alle temadager og hvem som valgte tema. Denne har jeg ført videre og oppdatert fram til i vår med nye temadager på den nye Bildekritikken her inne. Har den på en annen PC, og kan om ønskelig finne den fram og legge den ut her.... Det får ev. bli en annen dag.... Bare si fra dersom dette er ønskelig... :ph34r:

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...