Gå til innhold

Mistet nøkkel - hvem har skylda?


mkberg

Anbefalte innlegg

For ikke så lenge siden måtte jeg komme meg til en avtale så rakst. Jeg har ikke bil og sykkelen min var ukjørbar den dagen. Rett før jeg la på sprang spurte personen jeg bor med om jeg ikke kunne låne sykkelen til naboen.

H*n ringe på til naboen og spurte om jeg kunne låne sykkelen, og det kunne jeg.

 

Sykkelen var en gammel DBS fra 80-90-tallet, med en fastsveiset lås. H*n jeg lånte sykkelen av sa at nøkkelen bare skulle stå i låsen etter at jeg hadde låst den opp, fordi den var konstruert til å sitte fast (inngangen til nøkkelen var også vendt ned mot bakken).

 

Jeg syklet til avtalen og når jeg kom tilbake var ikke nøkkelen i låsen lengre. Han fortalte meg når jeg kom hjem at låsen var skikkelig gammel og slitt, (og han sa også at den var så slitt at han kanskje kunne få den opp med en annen nøkkel).

 

Men hvem har skylda for denne hendelsen? Nabo'n som ikke varslet at låsen var gammel og dårlig, og at jeg heller skulle ta ut nøkkelen? Eller mellommannen som fikk det hele til å skje. Eller meg selv som ikke vet hva jeg har gjort galt?

 

 

Saken er løst nå, men hadde blitt artig å få noen nummer på denne hendelsen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette minner meg om den episoden i sesong 2 av Friends der vennene skal opp på taket for å se på en komet på Thanksgiving og så sier Monica "Got the keys?" til Rachel før Rachel går ut av leiligheten (smekklås) uten nøklene fordi hun trodde at Monica sa "Got the keys!". Enden på visa ble at Thanksgiving middagen ble ødelagt og det etter alt det strevet Monica hadde måttet gå gjennom med å lage poteter sånn som alle ville ha de!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...