Gå til innhold

BK: Hester av Natten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trond: Både og. Her er et kort sammendrag:

Det var flotte øyer med meget skiftende vær: regn, sol, overskyet, tåke. Folkene der var superhyggelige og vi fikk ypperlig service overalt. Gode engelskkunnskaper blant befolkningen.

Man måtte lete godt for å finne skikkelig gode restauranter, men mat og vin var billig. I løpet av 2 uker var vi på 3 øyer. Vi trives i storbyer og skulle nok heller ha tilbragt litt av denne tiden i Lisboa, hvor det også er masse interessant å fotografere.

Lenke til kommentar

Trond: Både og. Her er et kort sammendrag: Det var flotte øyer med meget skiftende vær: regn, sol, overskyet, tåke. Folkene der var superhyggelige og vi fikk ypperlig service overalt. Gode engelskkunnskaper blant befolkningen. Man måtte lete godt for å finne skikkelig gode restauranter, men mat og vin var billig. I løpet av 2 uker var vi på 3 øyer. Vi trives i storbyer og skulle nok heller ha tilbragt litt av denne tiden i Lisboa, hvor det også er masse interessant å fotografere.

 

Takker for info.

Lisboa er en vidunderlig by. Det sies at det er hovedstaden i Europa, der innbyggerne ikke har den kjente ovenfraognedholdningen på de fra mindre steder i inn og utland.

 

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...