Gå til innhold

Apple Store åpner for bestillinger


Anbefalte innlegg

Likevel kan det se ut til at begeistringen for nye iPhone 5 er nokså avdmpet, selv om de ivrigste nok vil forsøke å få tak i telefonen med det samme den blir tilgjengelig.

 

Kan se ut til at etterspørselen er latterlig høy:

 

iPhone 5 Pre-order Sells Out 20X Faster Than 4 And 4S, Further Highlighting Apple’s Dominance

 

Leser man artikkelen, står det at iPhone 5 solgte ut i løpet av kun 60 minutter. Det er 22 ganger (!!!) raskere enn forgjengeren iPhone 4S. Og 20 ganger raskere enn iPhone 4.

 

Nå er det vel uvisst hvor mange eksemplarer som var tilgjengelig i utgangspunktet, så er ikke sikkert det blir riktig å sammenlikne disse tallene direkte mot hverandre, men det høres i allefall helt vanvittig ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke at kommentarene under denne artikkelen var veldig fanboy preget, men jeg lurer på når forum brukere skal bli voksne nok til å forstå at folk kjøper det de vil. Det er ikke alle som er ute etter telefonen som har absolutt alt. Husk at også de modellene som ikke er topmodeller hos HTC og Samsung selger. Mange kjøper både IOS og Android baserte telefoner men bruker bare en brøkdel av funksjonene. Selv har jeg hatt Android siden 1.6 og jeg har den nyeste iPad i billigste versjon og uten forsikring som ville kostet 1000kr ekstra! Min neste telefon kommer kanskje til å bli en iPhone 5, men jeg er også av typen som utnytter ganske mange av funksjonene på telefonen.

 

Det er tullinger på begge sider av fanboy diskusjonen, men jeg våger å si at de minst tekniske er på Apple siden. At Apple kjøpere generelt er dumme er bare tull, men gjennomsnittet er kanskje mindre tekniske. Det er et faktum at IOS er lettere å bruke enn Android som fører til at alt fra 8 åringer til 80 åringer eier disse telefonene. Dette er kanskje også den største grunnen til at Apple produktene er så populære. For å dra en ekstrem sammenligning, IOS = Windows mens standard Android = Dos/Linux. Det er så klart overdrevent, men er du lite teknisk interessert så er kanskje IOS noe for deg for der står det i klartekst hva hver funksjon gjør.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...