Gå til innhold

Dunking!


Anbefalte innlegg

Hey, jeg er 16 år gammel og jeg er 1.94 høy og spiller basket. Jeg kan dunke, men ikke så god at jeg klarer det i kamp.

Det jeg lurer på er om det er noen her som veit hva de snakker om når det gjelder og kunne hoppe høyere :D :D Siden jeg spiller basket så er det spessielt kult og kunne dunke :D :D

Så hvis du kan dunke/trener for og hoppe høyt lurer jeg på hva du gjør for og hoppe hløyere????? :D :D <3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uten at jeg overhodet har peiling (jeg er en småfeit nerd på 180 ;P ) så vil jeg tro at det å kunne dunke i kamp går på spenst og koordinasjon. Tren vanlig spenst, og tren på å dunke fra alle mulige kanter og vinkler, på samme måte som snooker-spillere sannsynligvis trener på å ta siste 8 kuler fra alle mulige utgangspunkt.

 

Da vil du etter hvert opparbeide deg en "plan" på hvordan dunke forbi motstanderne, og imponere fjortisene på tribunen (som jeg antar er poenget med alt dette ;) )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Selvom jeg har 6 cm på deg så tror jeg du kan prøve på det samme som meg.

Jeg hadde for det første et spents program jeg fulgte i off-season, det varte i 3 måneder og gav meg noen centimeter ekstra.

Jeg spilte også veldig mye 1 mot 1 den off-season og øvde mye på driving og dunking.

Jeg hadde mye det samme problemet du snakker om, begynne å dunke i kamp er ganske vanskelig til å begynne med. Når jeg begynte å få litt dreisen på det med en motstander begynte det å løsne litt.

 

Så lenge du lærer å gå hardere mot kurven og du har litt mer spenst enn at du akkurat klarer å nå opp så tror jeg mye er gjort.

 

Jeg fulgte forøvrig noe som het Air Alert 2, men dette er veldig lenge siden så det finnes sikkert mye bedre alternativer nå. Nå vet jeg ikke hvordan din generelle styrke er, men skulle jeg gjort det samme i dag hadde jeg nok trent en del mer styrke i tillegg så for å ikke bli dyttet vekk så lett, det ødelegger en god drive :p

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...