Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

usikker på om hun føler det samme, HJEELP!


Anbefalte innlegg

hei, har akkurat startet på videregående og møtt ei jente som jeg virkelig har fått følelser for. Vi har fått veldig god kontakt, men jeg har fått litt blandede signaler. Har kjent henne en drøy uke, men det føles ut som jeg har kjent henne kjempe lenge, og vi har hatt noen laange dype samtaler som kan vare i flere timer. Jeg har ikke tidligere hatt et seriøst forhold noe som hun allerede har hatt, og det hjelper ikke akkurat å være sjenert heller. når vi er hjemme kan vi ligge i senga og snakke om alt mulig, vi har konstant øyekontakt og det virker som om hun bare venter på at jeg skal ta det ¨første skrittet¨, noe jeg er syykt redd for å gjøre gi og med at jeg aldri har gjort det før og jeg er redd for at hun kanskje tror at vi er veeldig gode venner bare, noe som hadde blitt veldig flaut. Jeg har ¨smått holdt på¨ med et par jenter tidligere, men jeg har aldri hatt denne følelsen for noen før. Føler at det blir upassende og bare spørre henne rett ut om hun liker meg eller ikke, så det hadde vært veldig fint om noen erfaren, eldre folk kunne hjulpet meg med hvordan jeg skal gå fram på en best mulig måte. har en venn som har vært litt tidligere ute en meg som jeg kan snakke med om alt og han har gitt meg en del gode råd som har vært til stor hjelp. Vi går på samme videregående og de timene vi har sammen møtes blikkene våre og vi smiler av refleks. Det virker sikkert for dere lesere at dette er veldig opplagt, men det er noe jeg syntes er veldig vanskelig for når det virker som om hun prøver så venter hun på at jeg skal ta det første skrittet noe jeg prøver på og det ender hallveis vellykket noe som jeg tror hun kanskje oppfatter som at vi bare er venner, trenger virkelig noen GODE råd for hvordan jeg kan gå fram :) Mhv Simen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var akkurat sånn det var for meg og kjæresten min. Treftes i 1kl vgs og blei først gode venner-så kjærester. Vi hadde og har fantastisk kjemi. Det første kysset lot lenge vente på seg. Begge holdt litt tilbake, men en kveld der vi hadde vert nære mange ganger endte det opp med at eg(jenta) kyssa han. Deretter blei det fleire kyss og vi levde lykkelig alle våres dager! Go for it!

Lenke til kommentar

.....

Hun har allerede gjort seg opp en mening. Og er hun åpen for et forhold-relasjon med deg tror jeg det vil skje før eller siden. Hvis du er utålmodig er du nødt til å gå på topic med henne.

Og jeg tror du kan stresse ned. Tror ikke du kan ødelegge sjansene nå. som sagt; hun har nok allerede bestemt seg for hva kategori forhold hun er interessert i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...