Gå til innhold

[Løst] En telefon med bedre/sterkere sender?


T J

Anbefalte innlegg

Jeg har flyttet og huset ligger i en sone hvor senderforholdene er dårlig. Det vil si at jeg hører alt som blir sagt klart, men de jeg snakker med forstår ikke sammenhengende i det jeg sier. Jeg har prøvd flere steder på tomten, men det er stort sett det samme.

 

Spørsmålet er om det finnes telefoner som er bedre enn andre til å få ut/sende samtaler.

 

Som sagt mottaks forhold er glimrende, men sender forhold er veldig dårlig/hakket samtale. Har prøvd de ulike telefon selskap, men det er stort sett det samme dårlige sender resultat.

 

På forhånd takk for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ulike telefoner har jo ulik radio og baseband med tilhørende firmware, så dekning og talekvalitet vil jo variere noe fra telefon til telefon. Dekningen henholdsvis Telenor og Netcom tilbyr er også ganske forskjellig i enkelte deler av landet.

 

Spørsmålet er om du har testet ulike telefoner og merket noe forskjell? Kan jo hende telefonen din har problemer?

Lenke til kommentar

Egentlig har jeg bare fått testet en telefon til nå og det er den superbillige Nokia 1616. Made in India.Jeg har hatt en Sony Ericsson 990i helt til nå, men den er det sluttet å fungere før jeg fikk prøvd den. Jeg planlegger å kjøpe ny. Jeg har lyst på en Samsung Galaxy SIII, men avstår før jeg vet om jeg kan bruke den her jeg bor nå.

 

Før jeg flyttet inn så hadde jeg besøk av et par håndtverkere som brukte telefonen inne i huset og det syntes ikke at de hadde problemer. Desverre visste jeg ikke da om problemet og spurte dem ikke.

 

Det hører til historien at jeg bor for tiden i Sverige og har forsøkt allel tre leverandører. Telia, Telenor, og Tele2 som har adskilte nett. Jeg bor i et forholdsvis flatt landskap og det er bare ca 3000 meter luftlinje til tettstede,t en liten landsby med 5000 innbyggere.

Endret av T J
Lenke til kommentar

Vil tippe at du kan fritt velge telefon uten å tenke på dette problemet. Jeg velger å gjette på at det er Nokia 1616 som er problemet, ikke mobilnettet eller dekningsforholdene.

 

Når det er sagt er jo dette en enkel sak å sjekke. Bare få noen til å komme på besøk og foreta en oppringning. Er vel ikke så vanskelig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...