Gå til innhold

WoW, Før det ble ødelagt patch 1.12.1 Vanilla


Anbefalte innlegg

Kan jo oppdatere litt.

 

Har fått skikkelig god kustus på raidsa og speeden er nok bladt de beste på serveren nå.

Tok bWL på 1Time og 45 min. Da har jeg trukket ifra for en disconnect som varte 15 min.

Samt at vi tok 2 bosser i aq40. Alt dette på 3 timer og 10 min.

 

Når det gjelder nye folk som fikser seg BIS gear så hjelper det helt klart for å komme med i raids. Når det gjelder MC/20 mans raid har vi veldig lav terskel. Bare man er lvl 60 og attuna så går det stort sett greit :) MC/20 mans er "optional" så man kan endten gjøre det med guilden evn med pugs på serveren ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil anbefale folk å prøve ut Emerald Dream, da Warsong er pay2win. Der får man gear av donasjoner og vote points, noe som ødelegger alt gameplayet for min del. Dessuten er Emerald Dream ferskt(typ 2mnd), og det er ikke gjort mye progression der ennå noe som gjør at man kan ta del av det meste i månedene/årene fremover. Den er også som sagt blizzlike på drops og exp :)

Lenke til kommentar

Pay to win føler jeg ikke at det er. Men er enig at det er lettere å skaffe seg BIS gear på warsong en på Emrald Dream. Grunnene til detrte er jo flere. AH går unna som bare juling (lett å tjene spenn), Man kan skaffe seg blå gear via voting points (via net siden dems) Men tar forsatt veldig lang tid om man bare skal belage seg på voting. Når det kommer til raids og epics 40 mans gear så tar det akkurat like lang tid som i vanilla/emrald drem serveren. 40mans instanser resetter seg Natt til Onsdag.

Lenke til kommentar

Man kan vell donere penger for alt slags gear om man vil? Selv om det koster en del.

 

Nei man kan ikke det. De åpner bare donasjoner når de trenger spenn. Og da er det bare blågear det evn er snakk om. denne donasjonen holder også emrald dream/arcangel online også så det er ikke vitså å hate på det :)

 

Personelig ville jeg ikke skaffet gear på den måten, men hver sin smak om det evn... :) spillet er uansett sinnsykt kult for min del :) Og ikke minst jeg prøver bare å få med meg folk å dele disse gode opplevelsene med :)

Lenke til kommentar

Det er flere spillere på Warsong, men så er den serveren flere år gammel og mye av contentet er gått gjennom. Emerald Dream er bare litt over 2 mnd gammel, og det er ikke ekstremt mange lvl 60 ennå siden man må lvle på den gode gamle måten. Det var veldig morsomt å gjøre Shadowfang keep, Scarlet Monastary etc igjen :) Det er vell et tall mellom 500-1000 spillere på ED.

 

Mange har også gått over til Emerald Dream fra Warsong siden de ønsker å ha first server drop/kill etc. Det er progressiv content release.

Endret av SirreStrikk
Lenke til kommentar

Kan jo komme med en update. Tirsdag hadde vi et virkelig godt raid. TOk twins i aq40 på første try og Ouro på 2 dre try. Så vi fikk en god time med tryes på C'thun som er en av de vanskligste boss fightene i spillet :)

 

Tok også ny rekord på MC igår på 1 time og 14 min raggy dead

 

Har også starta å fokusere på å bli naxx attuned så vi om ikke lenge skal starte å bane oss vei inn der :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...