Gå til innhold

Erfaringer med Fujifilm X-Pro1


Anbefalte innlegg

Kjære fotografer.

 

Etter å ha lest endel om forskjellige 4/3 kameraer, blant annet Olympus e-m5 er jeg nå nysgjerrig på erfaringer med X-PRO1.

Selv eier jeg i dag ett Canon 5D Mark II, men har etter mye om og men endt opp med å vurdere å gå over til ett X-PRO1 eller ett E-M5.

Jeg vet at EM-5 leverer og at utvalget av linser er mye større på 4/3, men det ett eller annet som gjør at jeg blir svært tiltrukket av X-PRO1.

 

Så tilbake til mitt ønske og kjernen i denne tråden, finnes det noen her på dette forumet som har ett Fujifilm X-PRO1 i dag og som ønsker å dele litt erfaringer om det?

 

Julian.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ingen erfaring med kameraet selv, men her er et par linker som kanskje kan være av interesse:

 

Sammeligning av x-pro-1, nex-7 og E-M5:

http://www.thephoblo...lympus-omd-em5/

 

X-pro-1 video reviews:

http://www.youtube.com/watch?v=o-l9QZS8P9M

 

http://www.youtube.com/watch?v=8TOk_0kITBg

 

http://www.youtube.com/watch?v=TpW2N5qAtP0

 

Det ligger forøvrig mange flere videoomtaler på youtube og vimeo.

Lenke til kommentar

Er fullt klar over det, men jeg ønsket mer konstruktive erfaringer med kameraet i bruk og ikke diskusjoner om fw-updates ol.

 

Beklager hvis mine erfaringer som jeg har gjort flere postinger om i den andre tråden som allerede er 10 sider lang ikke er konstruktive nok ;) Med andre ord, denne tråden synes jeg blir smør på flesk. Det holder med en tråd om Fuji xPro-1 synes nå jeg. Å drive å poste i to forskjellige tråder bir forvirrende. Den eksisterende tråden inneholder brukererfaringer, men ja, også diskusjon om firmware osv... Men skjønner ikke hvorfor ikke det skulle stå i samme tråd.

 

Denne tråden her har allerede sklidd ut, f.eks ved at en noen (i beste mening selvsagt) poster uten å å ha brukererfaring selv, men men derimot poster linker til reviews - noe som du også finner i den andre tråden. Jeg er såpass bedagelig at jeg håper vi kan holde diskusjonen om det fantastiske kameraet vårt i en tråd - den som allerede eksisterer :)

 

Hvis de erfaringene vi har postet i den eksisterende tråden ikke svarer alle dine spørsmål, så spør der, og jeg tror nok du får svar. I hvert fall fra meg, men jeg kommer ikke til å skrive de samme tingene om igjen i denne nye tråden. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...