Gå til innhold

Få 100 FPS i CS!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå tror jeg du blander litt her. Latenzy og Fps er 2 forskjellige ting. Fps er hvor mange bilder din datamaskin klarer å produserer i sekundet. Du kan se hvor høy fps du har ved å skrive net_graph 3 i consolen. net_graph 0 fjerner det vinduet igjenn. Om den ligger konstant på et tall under 100 så er det kansje satt en "limit" på den. Du skiver fps_max ( i console) for å se hva den er. For å forandre den til 100 skriver du fps_max 100.

Latenzy er hvor mange millisekunder det går mellom hver pakke med data du motar fra serveren. Jo høyere tall, jo lengre tid tar det mellom hver gang du motar data fra serveren, og jo vanskligere blir det å spille.

Latenzyen har med hvor god internettlinje du har. Om du spiller fra et 54k moden vil du aldri kunne få bra ping (latenzy). Men noen generelle tips er å slå av alle andre programmer som bruker linje (kazaa o.l), og gå inn på norske servere. Tyrkiske servere er dømt til å ha dårlig ping (siden all dataen da må reise så langt, og det da tar lengre tid mellom hver gang du motar data).

Innpå cs, under multiplayer (tror jeg) så er det en liten "rullemeny" oppe til høyre hvor man kan velge tillkoblingshastigheten din. Sett den på det du har. Det er bedre å ha den 1 for lavt enn 1 for høyt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...