Gå til innhold

Utvekslingsstudent i USA - økonomi, lommepenger, etc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Søsteren til en venninne av meg studerer i NY. Jeg vet ikke hvor mye hun får fra staten, men jeg vet hun jobber ved siden av studiene, og ikke har store greiene å kose seg med. Men det virker som det går bra - hvis jeg skal bedømme etter bilder på face. Om du vil kan jeg skjekke opp litt nærmere med henne?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Reiser som utvekslingsstudent i USA til neste år, og har regnet ut hva jeg mest sansynlig vil få i stipend fra Lånekasssa; ca 40.000, noe som gir meg cirka 3600,- i måneden. Etter det jeg leser så pleier de fleste å få rundt 50.000, så er litt skuffa der..

 

Hadde jo i utgangspunktet sett for meg å få rundt 50.000 i stipend jeg også, og at det dermed ville være lett for meg å legge til sides en del penger for å spare så jeg kan betale det som ikke blir dekket av stipendet. Men nå når jeg ikke får like mye som jeg hadde regnet med, blir jeg usikker på om det går. Hadde jo sett for meg å være med på disse organiserte turene som også koster ekstra, pluss shopping, andre aktiviteter etc.. Kjipt å måtte gå glipp av sånt. Kanskje jeg heller må jobbe som en gal dette året før jeg reiser så jeg har spart opp endel penger.

 

Dette ble fryktelig rotete. Men altså: Hvor mye er det normalt å bruke i måneden?

Hvor mye er det jeg burde ha med i lommepenger, jobbet og spart opp i forkant?

 

Costs of living vary dramatically state to state and school to school. Is it a university or high school you are going to? If university is it private or public? Which state is it in? California and the northeastern states are much more expensive than just about everywhere else. If it is a university they will have a cost of living estimate already calculated for you. I paid about $20,000 for every year at the public university in my state, double that

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...