Gå til innhold

Anbefalt lademønster for smarttelefoner


Anbefalte innlegg

Har nylig gått til anskaffelse av en smarttelefon, og da melder naturlig nok spørsmålet seg nå når batteriet nærmer seg bunn;

Hva er anbefalt lademønster? Har prøvd å lese litt på nettet, men folk sier så mye forskjellig. Er det noen som har noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På de gamle batteriene var det viktig å lade riktig, men i dag betyr ikke dette like mye. Når man kjøper ny mobil må man regne med noen ladesykluser før batteriet er i topp form. Min erfaring er at smålading ikke skader batteriet, men det tar nok litt lenger tid før man når samme kapasitet på batteriet sammenlignet med å lade helt ut og fullt igjen.

 

Har hørt noen nevne at hvis man lader med lavere spenning, f.eks. via billader eller USB-porten på datamaskina, vil ladingen ta lengre tid, og et par slike ladinger skal visstnok være godt for batteriet. Om det stemmer har jeg ingen formening om.

Lenke til kommentar

Leser man på nettet står det enkelte plasser at man kan lade som du sier Sacern, mens andre plasser står det både 12, 16 og 24 timer. Noen plasser står det også at man må lade helt ut første gangen. Det er ikke rart en kan bli litt frustrert.

Endret av abrj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...