Gå til innhold

Plex Mediaserver på HTPC men lagring på NAS


Anbefalte innlegg

Noen som har noe erfaring med dette ? Har en NAS maskin gående med sabnzbd, sickbeard osv, som fungerer utmerket som nedlastingmaskin og lagringsplass. Den kjører FreeNas 0.7, men så har jeg kikket litt på Plex og funnet ut at det må jo være en veldig morsom løsning med tanke på htpc, ipad og android mobil.

 

Lurer da på hvordan det er å kjøre Plex Mediaserver på htpc'en med Win 7 og hente f.eks film fra nas disken med tanke på transkoding til ipad og android. Vil dette være noe problem eller burde mediaserveren optimalt sett kjøre på samme maskin som lagringsdiskene ? Problemet er jo at det ikke finnes en utgave av Plex som fungerer med FreeNas og jeg vil nødig bytte oppsettet jeg har på NAS'en.

 

HTPC'en står og ruller hele tiden den også, så tenkte at kanskje den kunne fungere som server for Plex :-)

 

PS! Er det mulig med f.eks RiksTV gjennom CI-Modul på Plex eller må jeg benytte andre program til dette?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har brukt Plex en god stund nå.

 

Har tenkt å kjøpe meg NAS. Jeg tenkte at det går ann å bruke HTPC'en som Plex server, da NAS'en blir som en nettverks disk. Da skal det bare være å installere Plex server på HTPC'en, og velge lokasjonen til NAS'en for filmer/serier osv. Det vil vel fungere på nesten samme måte som om NAS'en var en intern/ekstern harddisk...Eller tar jeg helt feil her?

 

Når det gjelder TV, så har jeg ikke sett noe om at Plex støtter det.

Lenke til kommentar

Nei, har funnet ut at Plex ikke støtter tv...men at det finnes script for EyeTV..men det er kun til Mac etter hva jeg har lest meg til. Har brukt MediaPortal tidligere, men ikke helt fornøyd med hvordan det fungerer. Går vel forsåvidt ann å bruke windows media center, men en slags integrering med Plex ville vært fint.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...