Gå til innhold

Anbefaling spillskjerm med godt svartnivå?


Anbefalte innlegg

Har fra før IPS-skjerm, Dell U2311 og denne er helt elendig på svartnivå. Det blir ubrukelig på spill der du beveger deg mye i natt/kveld-situasjoner og i mørke huler m.m. Det blir et "grått slør" over det hele og umulig å se konturer av ting i mørket. Følgelig blir en gående rundt nærmest i blinde.

 

Mener å ha lest at TN-paneler er best på svartnivå. Med dette vil de også være automatisk best på å kunne skille ut detaljer i mørke? Hvilken skjerm er best på dette? Har fra før en gammel LG 22 tommer (L227WT) som er langt bedre enn U2311 på dette, men den er ikke full HD (kun 1680 x 1050).

 

Helst en 24 tommer, men 23 kan også funke. På forhånd takk for eventuelle svar:)

Endret av casemodd
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjermen din burde ikke ha noen problemer med å vise detaljer i mørke områder. Anbefaler at du tar å justerer ned gamma. Dette gjør du i innstillingene til skjermkortet.

Mulig at du også kan senke brightness etter at du har justert ned gamma, slik at du får bedre sortnivå uten å miste detaljer.

Lenke til kommentar

Takk for tips. Hjalp noe å justere på gamma. Fortsatt ikke bra detaljer i mørke, må da skru bildet for lyst. Men mulig det ikke er så mange andre skjermer som er noe bedre på dette.

 

Får kanskje drøye nytt kjøp til det kommer betalbare oled-skjermer på markedet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...