Gå til innhold

Nyere alternativer til Wildfire S. Noen rykter på gang?


Anbefalte innlegg

Det jeg verdsetter aller mest med en telefon er grunnfunksjonalitet som batteri, dekning, SMS og talekvalitet. Alle disse er for tiden fryktelig godt dekket av min Nokia E52. Jeg lader den sjeldnere enn én gang i uken, dekningen er upåklagelig (hvem har sagt at høy SAR er negativt? :p ), SMS skrives lett og kjapt med både én og to hender, og tale funker som bare rakkern (over gjennomsnittlig god støyreduksjon). Smarte triks i Symbian gjør den også usedvanlig kjapp til å finne kontakter som skal ringes osv.

 

Også tenker jeg at det kan være på tide å få fatt i en tafsetelefon for å ikke havne helt i bakleksen på den fronten (selv om E52 i grunnen er spekket med teknologi bortsett fra tafsing). Samtidig er jeg fan av kompakte, enkle, rene og rimelige dingser. For meg virker HTC Wildfire S som en slik telefon. Størrelsen er kjempefin i mine øyne. Store planker av noen telefoner har jeg aldri sett poenget med. Min E52 er egentlig for høy for min smak, men tykkelsen og skikkelige taster vippet likevel vektskålen.

 

Men det som først og fremst bekymrer meg er batteritiden. Jeg ser mange tester skriver at den har god batteritid, men i samme testene står det gjerne "et par dager på én lading", "tre dager med gjennomsnittlig bruk", osv. Er det det som er standarden for god batteritid på tafsetelefoner? Greit nok at E52 med sine 1500 mAh har et rimelig godt utgangspunkt, men 3 dager på Wildfire S kontra ca. 9-10 dager på E52 (vet egentlig ikke, har aldri gått tom) er litt vanskelig å svelge når jeg er såpass godt vant. Tyder den lange tiden på E52 at jeg har et ganske beskjedent bruksmønster, og at Wildfire S kanskje varer 4-5 dager med min bruk?

Jeg ser at Motorola RAZR MAXX har fått et bra batteri, men den telefonen er altfor stor. Jeg sammelikner størrelser på http://www.phonearen...e-V_id6850/size og har sammenliknet blant annet iPhone 4, Nokia E52, HTC Wildfire S, HTC One V og Motorola RAZR MAXX.

 

Wildfire S er ganske nøyaktig ett år gammel i disse dager (evnt. 13 mnd.). Så det er vel ikke helt bak mål å anta at HTC kanskje kommer med en liknende telefon i den nærmeste tiden? Finnes det noen rykter der ute?

 

Også er jeg ute etter gode/bedre alternativer med samme størrelse og tilnærmet samme utseende. Finnes det?

 

 

Totalt off-topic: Samlingen min av duppeditter opp i gjennom har en rød tråd av kompakthet og god batteritid, og jeg firer sjeldent på det kravet:

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva med LG Optimus L5 den rimligste telefonen med android 4 og bra batteri. ;)
LG Optimus L5 blir for stor. Den er like stor som HTC One V, og den har jeg også funnet ut at er for stor.

Og hva er egentlig "bra batteri"? Jeg finner ingen skikkelige tester av telefonen selv om den tydeligvis ble sluppet i februar.

Endret av endrebjo
Lenke til kommentar
Hva med LG Optimus L5 den rimligste telefonen med android 4 og bra batteri. ;)
LG Optimus L5 blir for stor. Den er like stor som HTC One V, og den har jeg også funnet ut at er for stor.

Og hva er egentlig "bra batteri"? Jeg finner ingen skikkelige tester av telefonen selv om den tydeligvis ble sluppet i februar.

Hva med HTC Desire C da den har også android 4 og er den rimeligste telefonen til HTC med Beats Audio.

 

Eller Nokia 603 kjører nyeste Symbian som nå er omdøpt til Nokia Belle som er utrolig strøm gjerrig.

har Nokias ClearBlack skjerm som ikke bruker strøm på de områdene skjermen er svart til en vær tid. :thumbs:

Lenke til kommentar

Med Desire C begynner størrelsen å bli riktig, selv om den godt kunne vært like liten som Wildfire S. Etter hva jeg ser er maskinvaren såpass treig at den bruker mindre batteri enn større telefoner, og det er jo greit. Men samtidig er det jo såpass gammel maskinvare at den er basert på ARMv6-instruksjonssettet (ARM11 core). Cortex ble lansert for å være mer effektiv enn ARM11, så jeg føler at det batterimessig (og sikkert ytelsemessig) burde være mer å hente på å velge en mer moderne plattform. En Cortex på 600-700 MHz burde vært midt i blinken, men alle jeg finner ligger på 1 GHz++.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...