Gå til innhold

Skipstrixy: om meg


Anbefalte innlegg

Hei hei. Måtte nesten bare slenge meg på denne.

 

Jeg er da en 21 år gammel gutt som kommer fra Ålesund.

Fortiden bor jeg i Oslo.

 

Jeg jobber som skipselektriker i et norsk rederi. Jeg har den siste tiden jobbet på Seismic skip, men nå ser det ut til at jeg endelig kommer meg tilbake til nordsjøen igjen!

 

Grunnen til at jeg ble med på diskusjon.no var vel egentlig at jeg hadde noen dager på jobb der jeg kjedet meg ekstremt masse, så fant jeg ut at det var litt artig å hjelpe andre da. I hovedsak med elektriker ting og tang :)

 

Ellers så er jeg en veldig trivelig gutt som nyter livet stort sett hele tiden.

Om vinteren står jeg på ski (offphist) i alpene hjemme på sunnmøre. Om sommeren liker jeg å stikke på festivaler, eller spille fotball.

 

Ellers så er det ikke så veldig mye å si. Har hatt et par dårlige forhold med jenter oppgjennom tiden, så kansje er det min tur til å ha flaks snart!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen skal du være!

 

Hvilke festivaler skal du på i år?

Hvilke interesser har du innen musikk/spill/film/serier?

 

Kan du gi litt mer info om hva du gjør på jobben? Virket interessant! Har selv planer om å begynne i Kongsberg Maritime, der det drives mye med styring av bemannede/ubemannede skip.

Lenke til kommentar

Velkommen skal du være!

 

Hvilke festivaler skal du på i år?

Hvilke interesser har du innen musikk/spill/film/serier?

 

Kan du gi litt mer info om hva du gjør på jobben? Virket interessant! Har selv planer om å begynne i Kongsberg Maritime, der det drives mye med styring av bemannede/ubemannede skip.

 

Når det gjelder festivaler i år er jeg faktisk ikke helt sikker. Jeg går glipp av både roskilde og hove siden jeg er på jobb. Så jeg tror det blir noe så enkelt som å reise hjem på sunnmøre i august å få med meg noen lokale festvaler der oppe! ;)

 

På jobben jobber jeg som elektriker på skip. Dermed har jeg ansvar for alle de elektriske systemene ombord, vedlikehold og reperasjon samt rutinemessig vedlikeholdsarbeid. Jeg trives veldig godt med dette! Har og jobbet litt med forskjellige DP systemer levert av kongsberg.. ;)

 

Jeg liker mye forskjellig musikk,. Iron Maiden, Pink Floyd, Metallica - meste rock 'n roll, samt hard metal og helt til hip hop - eminem og dance er det jeg liker, så er veldig allsidig på musikk... ;)

Lenke til kommentar

Lokale festivaler kan da være bra det og :)

 

Moro, er jo dp jeg har mest lyst til å utvikle, så kanskje en dag jobber du med noe jeg har utviklet :D må bare starte med å komme meg vekk fra skolebenken først.

 

Hehe, pleier å hjelpe å komme seg vekk fra skolebenken etter hvert!

Jeg har mest lyst å jobbe mer ROV i fremtiden. Egentlig er guttedrømmen å bli helikopter pilot som bestefar, men jeg havnet på sjøen istedet... :p

Lenke til kommentar

Havet må da være en grei plass å starte. Er ikke like farlig om utstyret plutselig feiler =)

 

Det kan da til tider være ganske kritisk det, om man ligger DP med rigg å DP'en plutselig slutter å virke. Så det er ikke egentlig ønskelig at slikt skal skje, selv ikke på havet.

 

Samme med seismic, om man foreksempel mister fremdriften grunnet elektrisk feil, og utstyr for en milliard synker til havets bunn... Så jo, det er som regel veldig kritisk om utstyr slutter å virke, i mange tilfeller mer kritisk der enn på land.. :p

Lenke til kommentar

Hehe, jobbet på supply i fjor sommer og skulle ha tungløft fra Snorre A. DPen svikta og vi begynte å sige mot riggen. Med en litt tregere kaptein så hadde vi truffet riggen, og selv om det gikk bra denne gangen kom det granskningskommisjon fra Statoil/DnV så fort vi hadde kommet oss til land :p

 

Kongsberg DP det og, btw.

 

Edit: Har forøvrig en mistanke om at jeg jobbet for samme rederi som deg ut ifra tidligere innlegg. :)

Endret av Funtazz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...