Gå til innhold

Snapshot av windows partition


Anbefalte innlegg

Hei!

Er det noen som vet om det finnes en software ala lvm sin snapshot funksjon til windows? Altså en egen partition som alle endringer i en bestemt partition skrives til, og når man ønsker å gjenopprette windows, så sletter man bare innholdet på denne partitionen, så er maskinen tilbake til sitt normale.

 

Takk for hjelp!

Gaute

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, men det jeg var ute etter var en software som ikke tar backup i forstand av å kopiere filer, men heller skrive endringene som blir gjort til en ny fil/partisjon. Siden dette er pcer som er mye brukt av forskjellige folk, og det blir installert mye rare programmer, på en disk uten plass til en full backup, som må kunne gjenopprettes på få minutter.

Jeg vet ikke om noen av disse programmene klarer det?

Lenke til kommentar

Acronis har funksjonen Try & Decide som fungerer slik som du er ute etter i teorien. Litt usikker på hvor lenge funksjonen kan være aktiv før den enten vil skrive dataene eller gå tilbake til standard.

Men i prinsippet registrerer den alt som blir installert på pcen (og alle andre endringer) for å så la deg velge om du vil la dem være eller "gå tilbake til start".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...