Gå til innhold

To skjermkort, tre monitorer (Battlefield 3)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har for øyeblikket et Radeon HD 5770 skjermkort som jeg for tiden bruker til kun en skjerm. Har nå nettopp fått tilgang til tre like skjermer. I den anledning ønsker jeg å prøve å koble disse sammen slik at jeg kan spille battlefield 3 over tre skjermer. Er dette noe som er mulig med det eksisterende skjermkortet, og i såfall hvordan?

 

Har forøvrig mulighet til å kjøpe et Radeon HD 7770 til en meget billig penge. Vil det gå ann å benytte seg av begge disse to skjermkortene får å oppnå dette? Strømforsyningen er på 600W, så tviler på at jeg trenger å oppgradere den.

 

Har lest litt, men virker som det er så mange variabler med i bildet, at min generelle kunnskap ikke strekker til. Håper derfor på støtte fra dere her på forumet.

 

Mvh mr0nning

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, for å kjøre eyefinity (spill over tre skjermer) må alle skjermene være plugget i et kort, med AMD krever det oftest en aktiv displayport til DVI adapter om du ikke har skjermer med displayport.

 

For å kjøre CrossfireX, altså bruke flere skjermkort sammen må de kunne passe sammen i CFX. Oftest betyr det at du ser på at de to første sifrene i navnet er identiske, for 5770 betyr det at du kan kjøre med alle 5750 og 5770-kort.

 

For å klare å kjøre BF3 i eyefinity-oppløsning med akseptabel ytelse ser du på langt mer kraft enn 2x 5770 klarer å mestre. Et 7870 vil være minstekravet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...