Gå til innhold

Spille CS på to skjermer på et vindu


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg vet ikke om det er støtte for dette i cs - at en klient kan ha flere skjermer. slik at serveren sender deg en map owerview og din spille-skjerm. du får undersøke på valve/cs sin hjemmeside.

 

men jeg vet at det er mulig å ha flere skjermer. da må du selvfølgelig ha flere utganger. to skjermkort altså. du må også ha installer software for dette vet ikke on det inkluderes i windows. søk google for "several monitors in windows"

 

men jeg tror ikke at det går i cs. at du har flere screens. du må i såfall koble deg til med en ny klient.

Lenke til kommentar

Dette blir kalt for ghoste veldig ofte skjer dette på lans hvor en kammerat gjeng sitter å sier hvor fiendene kommer fra eller camper..

Dette blir sett på som Cheatinglamingexploit på de fleste servere og derfor banner blant annet #vsop.no ipr som kommer fra store lans

 

Dette er og blir juks! Den som sier at dette ikke juks tror sikkert fortsatt at p90, para og auto shotgun er de beste våpnene ^^

 

Public er kjedelig i forhold til å spille pcws med en clan og jeg anbefaler alle som sitter med en bra data med fint utstyr dvs: 100fps laggfri pc fin internett linje bra mus og mic å skaffe seg en clan og spille masse pcws :woot:

Lenke til kommentar
ja. men nå har d seg altså sånn, at jeg har kjøpt meg en 19", og hvis jeg ikke får til å spille 2 cs vinduer vurderer jeg å selge den. Så anybody: går d?

 

PS: jeg får til å koble sammen skjermene, det er de to cs vindua jeg sliter med

 

Mener du at du vil ha kartet under spillet, eller mens du er død? Under spillet er det vel vanskelig å få til å ha kart uansett hvor mange monitorer du har (naturlig nok), og mens du er død, så kan du jo bare ha kartet oppe i hjørnet, mens du følger med spilleren.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...