Jump to content

Swifty

Medlemmer
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Swifty

 • Birthday 10/06/1985
 1. Ok, betyr ikke så mye for meg om det er på lager for øyeblikket. Er på jobb reise, og kommer ikke hjem før om 2 uker uansett, satser på det har kommet inn til da. Men forskjellen mellom de forskjellige produsentene er kun kjøling eller? Altså MSI. vs gainware EVGA etc.
 2. Hei Har i lengre tid vurdert å kjøpe meg et GTX 970 kort. Men har irritert meg litt over at jeg kunne spart mange hundre kroner på å kjøpe delene jeg har sett meg ut, vis jeg bare hadde slått til i høst. Ikke at jeg på noen som helst måte hadde hatt mulighet til å forutse det, men har derfor følgt litt med på prisene og ramlet da over et tilbud hos komplett på OC utgaven. Var på nippe til å slå til når jeg så hvor lite det for snakk om i forskjell på spec... Men fant ut jeg skulle prøve å se hva dette betydde i ytelse. Har ikke klart å funnet noen benchmark eller FPS tester med ca likt oppsett. Skal vel nevnes at jeg er ganske lite oppdatert av hva gjelder benchmark, spill og hva som er beste måte å sammenligne kort på om dagen. Litt gratis komplett reklame (slik at det ikke skal være noe tvil om hvilke kort jeg sammenligner): https://www.komplett.no/k/kcp.aspx?sku=837094&sku=828485&sku=824861 Noen som har formening om det vil være stor ytelseforskjell på disse 2 kortene? Klarer heller ikke se noe forskjell på disse 2 OC kortene hos komplett utennom vekt. Bør jeg heller gå for Gaming kortet?
 3. Ser du fjernet listen, hva HK gikk du for? hadde tenkt å gå for samme oppsett, men hadde bare link til listen din Fått satt det sammen og startet maskinen? Happy?
 4. Har bare les litt eldre forum poster rundt på nettet om at de aldri svarer på mail og generelt er vanskelige å få tak i etter at de har fått betalt. Men tror jeg får ta sjangsen og gamble litt.
 5. Første feste finner jeg ikke noe lengde på armen og andre har kun en lengde på 43cm. Syns også disse festene er noe små og puslete. En ting er om armen tåler vekten, men gipsen skal holde det. Men store fester får en fordelt vekten + at det er letter å plassere mtp stender.
 6. Hei Er på jakt etter et veggfeste som jeg kan feste på veggen, slik at jeg kan trekke ut skjermen og vri den 90 grader. Skal sitte i sofaen på et lite kontor hjemme og spille/surfe ifra reclineren. Noen som har noe erfaring med å henge opp dell sin U2713Hm skjerm? Finner ikke noe specc som sier tykkelsen på skjermen uten fot. Har kun funnet 1 veggfeste som jeg kan trekke ut langt nok, men har lest en del negativt om cableworld.no hvor jeg fant den. http://www.cableworld.no/veggfesteoppheng/veggfeste-ultra-slim/dmp-ultra-slim-veggfeste-led-23-37-(45kg)-uttrekk.asp De har en slim utgave som kan trekkes ut 62 cm og en standard som kan trekkes ut 66 cm. Alle andre fester jeg har funnet har kun vært mulig å trekke ut max 45 cm. Noen som har noe å anbefale ifra en litt mindre shady webshop?
 7. Blir nok ikke brukt på fly, og på reise blir den nok stående mest i ro på leiligheten jeg har. Så den får nok 1 flytur i måneden, og blir sikkert flyttet mellom kontoret og stuen en del når jeg er hjemme. Men takker for svar, tror nok det blir en slik en, så på versjonen med 2 skjermkort i, men har ikke helt behov for det i føler jeg... Da kjøper jeg heller ny pc litt før istede for å legge så mye i pcen. (lå vel på 21 k) Stasjonær hadde kun vært et alternaltiv vis jeg kjøpte en billig liten bærbar kun for surfing og film på jobb. Men med laptopen kan det bli spilling også, og siden jeg er på jobb halve året. blir det nok prioritert ja. Noen som har erfaring med støyen på en slik laptop mtp å se film? Selv synes jeg dell jobb laptopen ble noe mer støyete etter en stund. Kjedelig å ha vifte og hardisk during i bakgrunnen på rolige sekvenser på film..
 8. Hei, sitter idag med en 3-4 år gammel pc. Blir ikke mye spilling men noe FPS spill. Klarer å kjøre BO2 og slik. Men kunne nok godt noe mer smoothe. Jobber utenlands nå, og vurderer å kjøpe meg en pc for å dra frem og tilbake til Asia. Litt skeptisk til hvor mye bank en slik pc får med 1 flytur i måneden. Men jobbpcen overlever jo. Vurderer derfor om jeg skal kjøpe meg en bærbar, slik at jeg kan bruke den både hjemme og når jeg er på jobb. Så spørsmålet mitt blir, hva må jeg ut med for å få noe tilsvarende kraft i en stasjonær pc? Og min nåværende pc "henger" litt med i svingende enda. Hvor lenge kan jeg forvente at P170E'en skal være noen lunde up to date mtp spilling? http://www.multicom.no/Kunshan-P170E-17e3-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-3630QMe-16GBe-120GB-SSD-500GB-harddiske-GeForce-GTX-680Me-HDMIe-USB3e0e-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10620116 Det er forøvrig speccen jeg vurderer, siden den er på tilbud. Og vis noen mener at jeg kanskje bør se på en annen bærbarpc, så er jeg åpen for forslag. Men synes muligheten og hvor enkelt det skal være å oppgradere kunshan'en er forlokkende.
 9. Ok, skal se hva jeg finner i Seoul da. Har fått høre at det skal være litt billigere der, men blir nok kjøp hjemme i stede. Vet de ofte har et veldig begrenset utvalg med elektronikk på flyplassene. Men tusen takk for hjelpen
 10. ok, skal sjekke ut disse 2 blitsene. Nå vet jeg ikke helt hvordan de er mer reklamasjon og bytte, men reiser en del og har ikke problem med å ta dette tilbake å bytte det/levere det inn for reklamasjon eller lignende. kan noen forresten anbefale en god makro linse til dette kameraet? Har lest litt frem og tilbake uten at jeg har noe veldige kunskaper. Men slik jeg har forstått det så er brennviden som avgjør nermeste avstand, og videre så har jeg forstått det slik at de bedre har forstørrelseforhold 1:1 og at dette er noe å trakte etter.
 11. Hei , er på jakt etter ekstern blitz til et D5100 kamera. Skal nevnes at dette ikke er til meg, (julegave) så selve bruken og slik er jeg litt usikker på. Er på reis, så tenkte i utgangspunkte å sjekke flyplassen i Seoul og Amsterdam for å sjekke pris opp i mot pris hjemme. Men ønsker da å finne noen spesifike modeller å jakte på. Noen som har formening om prisene på taxfreen opp i mot andre plasser? Kan dere anbefale en ekstern blits , eventuelt noen tester? Fins det blits som en kan sette oppå kameraet men som kanskje også har med en ledning eller liggnende, slik at den er mulig å få til å gå av selv om den ikke er "mountet" på kameraet?
 12. Hei Har modemet til Inett og stasjonær pc i forskjellige rom. Er et stykke ifra, så jeg er litt redd for at jeg skal få problemer med signalstyrken på wifi senderen ifra modemet. Det jeg tenkte var å kjøpe et akksesspunkt og få det trådløse nettverket koblet sammen med switchen og sette dette opp med den stasjonærepcen. Er det mulig å få dette til med f. eks: TP-LINK TL-WA730RE Wireless Extender http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=617294 Eventuelt dersom jeg må opp i dyrere (1000+) accesspunkt, om det eventuelt er bedre å kjøpe et bedre nettverkskort med wifi? (Har noen anbefalinger i så fall?) Fins det med antenner som kan forlenges?
 13. Skulle kanskje skrevet litt mer, men ble glemt i farten. Tidligere brukte jeg IDE disken til windows, og lagret på SATA disken. (Kanskje litt teit egentligt med tanke på hastighet forskjell på disse) Så jeg bestemte meg for å bare bruke sata disken når jeg skulle installere på den nye pcen min. Derfor installerte jeg partition magic og skulle skille ut en liten del slik at jeg fikk 2 partisjoner på den. PM virket som det ikke fungerte ordentligt i win7, den viste bare sata disken med 3 spørsmålstegn. Dessuten viste ikke ledig/brukt. Disken så full ut i PM. Jeg delte opp med win7 og flyttet disken over i den nye pcen for å installere. I ettertid koblet jeg sata disken til den gamle pcen og kjørte en test av den slik du beskriver her. Den fant ingen feil. Tror jeg skal prøve å slette MBR og prøve å installere på ny.
 14. Hei, har akkurat kjøpt meg ny pc og får ikke til sata disken som jeg hadde i den gamle pcen min til å fungere i den nye. Tror muligens det kan være en bios instiling eller noe på hovedkorte, men har prøvt det meste jeg kan tenke det kan være. Hovedkorte er forøvrig av typen gigabyte ga-880ga-ud3h Har fått til å legge inn windows 7 via en gammel IDE disk på pcen, men når jeg kobler fra denne og bruker SATA disken så vil ikke winows installere på den. Finner disken i biosen og har kjørt en analyse på diske som sier at den skal være ok. Har prøvt flere innganger på hovedkorte og annen kabel. Feilmeldingen jeg får opp i windows 7 er : Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information. Prøvte med en gammel XP cd og får ca samme melding der To install windows xp on the partiotion you selected,setup must write some startup files to the following disk: 953868MB disk 0 at Id 1 on bus 0 atapi (MBR) however,this disk does not contain a window xp-compatible partition. Litt usikker på hva jeg kan prøve nå, føler jeg i grunnen har prøvd det meste.Noen forslag?
 15. Tusen takk for bilde Siden jeg lovet å skrive litt mer skal jeg gjøre det nå når det hele er avsluttet Dama har en tendens til å finne på mye tull med folk rundt seg. (ikke lenge siden hun fikk bestmor sin på gråten pga. en spøk som ble dratt litt langt). Så da hun en sen kveld på narchspeil tømte litt kaldt vann på ryggen min (sto foroverbøyd over pcen) gikk dette rett i bokseren.Dette er en ganske god practical joke,da det er langt ifra behageligt. Sverget på at jeg skulle finne på noe tilbake, så hele søndagen etter var hun nervøs Etter 2-3 uker med planlegging hadde jeg skrinlagt et par drøye planer (en innebar å overbevise henne om at jeg har en tvilling bror hun hadde ligget med), fant jeg ut at jeg skulle lure henne til å tro at jeg hadde klippet meg. Dette var noe vi hadde diskutert for en stund tilbake siden, så jeg var klar over at hun kom til å mislike at jeg skinnet meg. Fikk litt lite respons da jeg sendte meldingen syns jeg, fikk bare spørsmål om hvorfor og om jeg bare lurte henne. Hvor jeg svarte at jeg syns det ble stygt og at jeg ikke hadde noe grunn til å lyve om det. Men da jeg traff henne samme dag fikk jeg fort bekreftet at dette var noe hun hadde tenkt over og hvert frustrert over hele dagen (hevnen er søt). Skulle treffe hennes søster for første gang + et par av hennes venniner.Og fikk høre at både søsteren og foreldrene hennes hadde fått høre om denne mindre pene klippen Så var ganske fornøyd med hele spøken og sitter vel egentligt bare å venter på hevnen nå Takker igjen for bilde.
×
×
 • Create New...