Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Hvordan er det med batteritiden har det kommet en fix som ordner det, eller er det bare noen brukere som opplevere kortere batteritid. Jeg satte oppdateringen på vent når jeg oppdaget dette.

 

Kommer noe voldsomt an på hva du har av programmer og widgets. Helt uten noe installert så er JB fantastisk på batteri, men visse programmer suger mer batteri enn hva man forventer, dette er et generelt problem med android-applikasjoner imo.

 

F.eks så ramler jeg fra 100 til 97% på en normal natt (tar den ut av docken før jeg legger meg), men etter jeg installerte en vær-widget som oppdaterer været hver time så var jeg plutselig på 69% hver morgen. Uninstallerte den så var jeg tilbake på vanlig igjen.

Endret av Apox
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oky, ser at linja er grå uten at jeg helt forstår at telefonen er ubrukelig pga det :tease:

 

På min klarer ikke jeg se noen grå linje, men så har jeg heller ikke sort wallpaper, og den synes derfor sikkert ikke...

 

Jeg tok på en sort bakgrunn bare for å vise at linja er grå, jeg bruker annen bakgrunn ellers, og jeg kan nesten ikke se at linja er grå jeg heller :) Så det plager ikke meg.

Endret av Rs91
Lenke til kommentar

Ja

Æsj, da var ikke teorien min korrekt. Jeg mistenkte at det var no JB relatert ettersom det fungerte da jeg var på stock ROM. Så la jeg inn en MIUI ROM med JB og den sluttet å reagere. Så bytta jeg MIUI ROM og valgte ved en feil ICS og vips så fungerte den igjen. Nå har jeg lagt inn en ny JB ROM (ikke MIUI) og BankIDen har sluttet å reagere igjen.

 

@Fleksnes: Har du custom ROM? I så fall hvilken?

Lenke til kommentar

Etter at den siste fastvareoppdateringen kom, så lader telefonen ufattelig mye tregere enn før. Er der andre som har merket dette? Før kunne jeg lade mens jeg hørte musikk, nå er det nesten bare å gi opp det :(

Det er nok ikke mange som sliter med tilsvarende. Sikkert en ide å sette telefonen til fabrikkinnstillinger, det pleier å fikse problemer med bytte av versjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...