Gå til innhold

Tromsø vs Vålerenga


R_N

Anbefalte innlegg

Er det noen som vet noe om statistikkene på passningspillet til Tromsø i kampen mot Vålerenga?

 

Hvis jeg skulle gjette, så ville jeg sagt over 95% gode passninger.

Mesteparten av kampen så det ut som TIL (Norges svar på Barcelona :w00t: ) spilte mot B-laget til Ytre-Gokk-guttelag. Jeg har sett ganske mange norske kamper de siste årene, men tror aldri jeg har sett maken til godt passningspill og godt oppbyggede angrep fra noe norsk lag.

 

Var kun 1 god prestasjon fra VIF da de klarte å kline ballen i krysset fra skrått hold, men utenom det enveis-(over)kjøring mot VIF-keeper.

 

Mulig RBK under Eggen-tiden spilte like bra, men det er så lenge siden at jeg klarer ikke huske det.

 

 

HEIA TIL!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det er et helt merkelig fokus rundt TIL og spillestilen. Jeg var på kampen, og må si at det ikke er TIL som var så utrolig god. Men VIF som var så utrolig dårlig.

 

Som du nevner, pasningsspillet var mye av fokuset mitt også. Og det er ikke TIL som gjør det så utrolig bra med å slå støttepasninger og lange baller (som forøvrig var veldig gode). Men VIF som gang på gang mister ballen på egen halvdel med enkle pasninger. To av målene til TIL var vel rent og skjært forsvarsfeil fra VIF

Lenke til kommentar

Jeg så kampen på TV og ble imponert over at lange (og ofte vanskelige) pasninger traff vinger og spisser. Kommentator på TV kommenterte også et stykke uti 2. omgang "Oisann, en feilpassning fra TIL." Det virka som om han ble overrasket over at det "endelig" kom en feilpassning.

 

Enig at VIF spilte dårlig. VELDIG dårlig! Men tror nok TIL har en stor del av ansvaret at VIF så ut som guttelaget til Ytre-Gokk. TIL løp veldig bra/riktig og hadde alltid en person som støttet opp og folk som gikk på løp. Det var alltid en til to spiller som var klar til å motta ballen. Det ødela selvtilliten i VIF og det vistes veldig tydelig utover i kampen. Sjelden VIF klarte mer enn 4-5 pasninger uten å miste ballen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...