Gå til innhold

Kjøpt brukt data.. Ikke ekte windows 7 install


Anbefalte innlegg

heisann folkens. Har rukket å installere haugevis med programmer, spill, og generellt tuna inn nypc'n akkurat som jeg vil ha den, så plopper det frem en beskjed om at det ikke er ekte windows installert

 

da jeg kjøpte datamaskina brukt spurte jeg ikke om det var en ordentlig windows innstallering da jeg tok dette for gitt, men siden jeg sånn halvveis kjenner vedkommende har jeg ikke tenkt å gi han for mye pes for dette.

 

er det noe jeg kan gjøre for å fikse dette?

 

si at jeg laster ned det derre "windows genuine advantage" greiene... kan jeg da gjennom det programmet kjøpe lisensen, slik at windowsen min blir 100% lovlig, eller blir jeg rett og slett nødt til å formatere, kjøpe w7 plata og begynne på scratch?

 

på forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vet om at diskutering rundt piratvirksomhet ikke er tillatt, men det jeg vil med denne posten er jo ikke ulovlig. jeg vil jo tvert om gjøre datamaskina mi lovlig :)

 

men om jeg selv skulle kjøpe en lisens, hvordan går jeg frem for å:

1 kjøpe den

2 benytte den på min nåværende installerte w7?

Lenke til kommentar

Hvis han du kjøpte pc'n av sa at det fulgte med windows 7, så ville jeg gitt han pes for å ikke nevne at lisensen ikke var lovlig. Windowstast + pause/break, så får du opp systeminnstillinger. Nederst der har du Windows activation hvor du kan taste inn en gyldig lisensnøkkel. For at det skal fungere uten reinstall må nøkkelen du kjøper stemme med versjonen av windows som alt er installert.

Lenke til kommentar

Det enkleste er å vente til det har gått 30 dager og maskinen maser om at du bruker programvare som kan være piratkopiert. Da spør dataen om du vil fikse dette, og du kan da velge å kjøpe lisens over internett med et VISA kort. Home Premium koster 669,- og du vil få opp en lisenskode som er gyldig og kan tas i bruk med en gang. Da har du kjøpt en gyldig OEM lisens til maskinen dette gjelder. Etter 2-4 dager vil det komme en UPS mann på døra med de fysiske installasjonsplatene dine, siden dette følger med gratis ved nettkjøpet. Du får da både 32-bit og 64-bit dvd plate.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...