Gå til innhold

Beste kjøp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du bør teste selv hvor høye gir du trenger.

Scott, Cannondale, Specialized og Trek er nærliggende navn. Gary Fischer var den orginale 29" De er nå del av Trek. Flash som du selv har nevnt, X-caliber fra Trek, stumpjumper comp 29 fra specialized eller scott scale 29 er vel de du kommer til å kikke på først. Diamant, Nakamura og white er også verdt å se på ihvertfall som referanse for å se hva man betaler for merket for de mer kjente syklene.

Lenke til kommentar

Ja set at utstyrsnivået iallefall meg kjent et kanskje noe bedre på de generiske Kina merkene, men hvor dårlig er rammene versus de andre?

Tror ikke man skal overvurdere forskjellene på hardtail terrengrammer, mitt beste tips er å teste de. Merk at det kan være forskjeller på andre ting enn gruppesett og ramme, slik som f.eks sete, stem, setepinne, kjede etc. Mye slikt er mest en smakssak.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg skal selv gå innkjøp av en ny sykkel, 10-15k maks tenkte jeg.

Har du kjøpt sykkel Eivind?

 

Jeg har sett og fått til tilbud på Nakamura Grade 5.29 til 15k og Nakamura Grade 4.0 til 8,5k. Vært også å sett på Cube Reaction 29 GTC Pro til 14k og Diamant Apex T3 til 15k. De to sistnevnte har jeg ikke fått noe tilbud på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...