Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Trenger sub som kan drives av 4x45w forsterker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for tips, jeg hadde bare en 8" før som ble spilt litt for hardt på roadtrip tror jeg, så hvis jeg kjøper den pakken får jeg ikke med subkasse hvis jeg forstår rett?

jeg fikk hjelp av min far når jeg la/koblet alt sammen, så jeg er ikke sikker på hvordan dette gjøres.

fikk mye problemer når jeg prøvde selv, siden bilen ikke ville starte etter jeg tok ut spilleren.

kjører forresten chrysler stratus, hvis det har noe å si.

 

men jeg mener at alle 4 høytalere er koblet til spilleren, (hvis jeg ikke er helt på jordet) så burde jeg da koble de til min gamle forsterker, og bare koble subben til den nye forsterkeren?

skal forsterkerene få styrestrøm(?) fra spilleren eller?

 

og flott tips, den pakken intereserte meg godt :D

Lenke til kommentar

men jeg mener at alle 4 høytalere er koblet til spilleren, (hvis jeg ikke er helt på jordet) så burde jeg da koble de til min gamle forsterker, og bare koble subben til den nye forsterkeren?

skal forsterkerene få styrestrøm(?) fra spilleren eller?

 

Hvis høyttalerne dine er koblet til spilleren så tar du å trekker noen nye kabler om mulig til dem, gjerne litt større enn før, (1,5 - 2,5 burde være mer enn nok) og drar dem til 4-kanalern din, legger remote (styrestrøm) fra spilleren til forsterkeren, og til den nye monoblokken din (som bare er koblet til din nye sub) , for det er ikke vits å dalle med noe juggel-blanding med monoblokk på sub + frontsett eller noe.

 

Nei, kasse følger ikke med i den pakken, men det er ikke så vanskelig å lage om du er litt hendig av deg. les på elementets spesifikasjoner for informasjon om hvordan kasse som er optimalt for akkurat det elementet. om du har et nogen lunde tøyelig budsjett, ville jeg ikke nølt med å kjøpe denne, kobler den i 4 ohm brokoblet. nok av krefter i den til alment bruk og det lille ekstra :)

 

Skulle du finne ut at den siste basspakken var for dyr, at du kan lage kasse selv og vil gå for den første, men at du da vil mangle god lyd forran i bilen, gå for et ordentlig frontsett (da måler du selvsagt opp hvilken str det er du originalt har så du slipper å stresse med tilpassingssett.) 5,25" om det skulle være str. 6,5" samme som 5,25 men i 6,5", eller så har du evt en litt mer budsjettvennlig variant på 6,5"

 

Husk at du ikke bare bør satse på bass i bilen, da blir lydspekteret ubalansert og dårlig i forhold til hvordan det heller kunne blitt. for min del er det pen lyd med balansert bass fremfor en vill bass som overdøver diskanten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...