Gå til innhold

HTC One X


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er forsåvidt godt fornøyd med telefonen, men har i det siste opplevd noen småproblemer som irriterer meg.

 

Nr.1, jeg mister altfor ofte dekningen, dette varierer fra 20sek til flere minutter, er det flere som evt opplever det? Eller er jeg alene som det?

 

Nr.2, jeg syntes telefonen ofte blir veldig varm på baksiden. Tror det er ca midt på telefonen, og skjer på alt fra lading til vanlig bruk. Anyone?

 

- Så lurte jeg også på om folk her kan anbefale å roote nå? Hjelper det feks noe ang batteritiden og roote til feks ARHD/CM10 nå?

Lenke til kommentar

Jeg er forsåvidt godt fornøyd med telefonen, men har i det siste opplevd noen småproblemer som irriterer meg.

 

Nr.1, jeg mister altfor ofte dekningen, dette varierer fra 20sek til flere minutter, er det flere som evt opplever det? Eller er jeg alene som det?

 

Nr.2, jeg syntes telefonen ofte blir veldig varm på baksiden. Tror det er ca midt på telefonen, og skjer på alt fra lading til vanlig bruk. Anyone?

 

- Så lurte jeg også på om folk her kan anbefale å roote nå? Hjelper det feks noe ang batteritiden og roote til feks ARHD/CM10 nå?

 

Jeg har One XL som er nærmest samme, og dekning i de tilfeller hvor det ellers er dårlig dekning (andre telefoner har noe, men veldig svakt) resulterer ofte med fullstendig tap av dekning. Jeg mistenker vel at dårlig anetennedesign som har vært nevnt ifm. One X (minnes jeg)

Lenke til kommentar

Heisann alle heldige HOXere.

Jeg husker at jeg fikk snusen i Tegra Zone noen måneder etter at jeg kjøpte DHD og angret da på at jeg ikke gjorde litt mer research. I den forbindelse lurer jeg på om dere som har full tilgang til Tegra-spillene benytter dere av disse eller er det ikke så interessant?

Endret av LtdEdFred
Lenke til kommentar

Spec_X.png

 

Størrelse: 134,36 x 69,9 x 8,9 mm

Vekt: 130 gram med batteri

Skjerm: 4,7-tommers HD 720p berøringsskjerm (1280 x 720 oppløsning)

Fysiske mål: 4,7-tommers

 

Prosessorhastighet

1,5 GHz, Quad Core

 

 

Plattform

Android 4.0 med HTC Sense4

 

 

Lagringsplass1

Total lagringsplass : 32 GB

RAM:1 GB

 

 

Nettverk2

HSPA/WCDMA:

Europa/Asia: 850/900/1900//2100 MHz

GSM/GPRS/EDGE:

850/900/1800/1900 MHz

 

Sensorer

Gyro-sensor

G-sensor

Digitalt kompass

Avstandssensor

Sensor for omgivelseslys

 

Tilkoblinger

3,5 mm stereoplugg

NFC3

Bluetooth med aptX® aktivert (Bluetooth® 4.0)

Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n

DLNA® for trådløs overføring av media fra telefonen til kompatibel TV eller datamaskin

micro-USB 2.0-utgang (5-pin) med MHL ( mobile high-definition video link) for USB- eller HDMI-tilkobling (egen kabel kreves for HDMI-tilkobling).

 

Kamera med ImageSense

8 megapiksel kamera med autofokus, smart LED-blits og BSI-sensor (for bedre funksjonalitet i dårlige lysforhold)

F2.0 blenderåpning og 28 mm linse

1080p HD-videoinnspilling

1,3 megapiksler kamera foran (720p for videosamtaler)

Dedikert bildeprosessor

Ta et bilde samtidig som du spiller inn HD-video

Kontinuerlig fotograferingsmodus tar flere bilder

Autoblits beregner avstanden til objektet.

Videostabiliseringsfunksjon fjerner irriterende risting

Spill inn høykvalitetsfilm og spill av i sakte film

 

Lydforbedring

Beats Audio

 

 

Multimedia

Lydformater som støttes:

Avspilling: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)

Innspilling: .amr

Støttede videoformater:

Avspilling: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP og MP3)

Innspilling: .mp4

 

Batteri

Kapasitet :1800 mAh

 

Engadget artikkel

Engadget Hands-on

 

 

Noen andre her som er interessert i denne? Har bestilt den fra Netcom og gleder meg som en unge!

Jeg har HTC One X, og den er helt fantastisk. Rent teknisk er den bedre enn Iphone 4.
Lenke til kommentar

Heisann alle heldige HOXere.

Jeg husker at jeg fikk snusen i Tegra Zone noen måneder etter at jeg kjøpte DHD og angret da på at jeg ikke gjorde litt mer research. I den forbindelse lurer jeg på om dere som har full tilgang til Tegra-spillene benytter dere av disse eller er det ikke så interessert?

 

Tegra spillene er fantastiske, og brikkesettet til Nvidia yter helt utrolig på disse spillene. Jeg vil påstå at det er milevis foran alt annet man har sett på en telefon, og ja du kan angre bittert, hvis gaming er hva du bruker telefonen til ;)

Lenke til kommentar

Det er ikke det jeg hovedsakelig bruker telefonen til, men noen timer i uka blir det jo og da er det jo greit å kunne velge fra øverste hylle. DHDen har jeg hatt i en evighet (i mobil-tid hvert fall) og den er moden for utskiftning. Det er derfor jeg lurer så jeg slipper å angre denne gangen ;-)

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man fjerner Facebook syns på HTC kalenderen. Sykt plagsomt å ha fødselsdato til alle Facebook venner registrert på kalenderen.

 

Jepp! Gå inn på Kalender og trykk på trekantpilnedover oppe til venstre og fjern haken foran Facebook.

 

post-4862-0-14646700-1342848246_thumb.png

 

Tusen takk for svar. Forøvrig vil jeg bare si at batteriet (som flere har klaget på) er en god del bedre enn på min S2.

Lenke til kommentar

Problemer med deling av mobilt nettverk!

 

Jeg blir tussete av dette...

 

Jeg deler One X sitt mobilnett med min HP Mobile WorkStation(8540w), og det virker en kort stund, men så mister jeg nettet på pc'en(Win7 64bit).

 

Jeg har forsøkt:

Å dra ut usb ledning og putte inn igjen. HTC'en viser dialogen som spør hva vi skal gjøre, og jeg velger å dele det mobile nettverket. PC'en fanger det ikke opp.

 

Å skru mobilt nett av og på igjen på HTC'en, men pc'en fanger ikke opp at det skjer noe.

 

Å skru mobilt nett av og på igjen på HTC'en, dra ut USB ledningen og sette den inn igjen, men pc'en fanger ikke opp at det skjer noe.

 

Det eneste som virker er å ta omstart på telefonen, men jeg har ingen garanti for når delingen plutselig slutter å virke.

 

Edit2: Jadda... 2 minutter var det jeg fikk.

 

 

Jeg har siste versjon av OS'et til HTC'en: 1.29.401.12

 

Dette problemet hadde jeg med min Desire HD også.

 

Er det noen som har en eller annen idè om hvor problemet egentlig ligger, og om det er mulig å fikse eller få en workaround?

 

Noen som vet om S3 folket opplever dette, eller om andre HTC folk opplever dette?

 

Edit:

Glemte å si at Hot Spot lot meg knytte meg til, men med Limited Access som i praksis betyr at det ikke virker. Jeg prøvde igjen og fikk tilgang, Gudene vet hvor lenge...

Endret av Ravis
Lenke til kommentar

@learntofly: Men du kan anbefale CM på OneX'en?

 

Isåfall hvilken CM, kan vi få link? :)

Jeg anbefaler helt klart dette ja, men det er fortsatt på utviklerstadiet. Du må derfor regne med noen små bugs, og at telefonen kan restarte seg selv en sjelden gang. Uansett er det spennende å prøve ut Jelley Bean, men den er stabil nok til mitt bruk.

 

Jeg bruker tbalden sin CM10-rom som du kan finne her: http://forum.xda-dev...d.php?t=1786696 I førsteposten står det hvile problemer som gjenstår å løse:

Issues: (we always keep this list up to date!)

- WiFi direct doesnt work

- Wifi tether

- In call volume adjustment works, but not fully well in Speaker mode (more info here)

- MHL output is rotated incorrectly to portrait in horizontal mode (but workaround added since alpha 8 for hw decoded videos/youtube. Use bsplayer from playstore, almost all videos play with it in correct rotation in hwoverlay)

- No FM radio app in ROM. But Spirit FM works from market (it's commercial!)

- You tell

 

Det finnes og en rom som er nokså lik (når den ene fikser noe, så kommer dette i den andre rommen kort til etter). Den er laget av Tripnraver. Jeg har ikke prøvd denne på en stund, men da jeg prøvde opplevde jeg at telefonen ble veldig varm og brukte mye batteri. Dette regner jeg med er fikset nå: http://forum.xda-dev...play.php?f=1684

 

Jeg bruker som sagt tbalden sin CM10-rom, og er fornøyd med den. Batteritiden er minst like god som jeg opplevde med Sense på telefonen, og menyene flyter mye bedre. Dersom du har root anbefaler jeg å prøve, så kan du i værste fall gå tilbake til det du bruker i dag dersom du ikke er fornøyd :)

 

tbalden sin rom er den som trolig vil ende opp som offisiell CM10-versjon, da Trip sin rom gjerne tar seg noen friheter bort fra ren CM10.

 

Et siste alternativ er en ren AOSP-rom av Jelly Bean. Den er mye lik de to andre, men uten CM10-funksjonene. Brukte denne litt før CM10 kom, og var fornøyd med den og. Du finner den her: http://forum.xda-dev...d.php?t=1763240

Lenke til kommentar

Ukenummer på alle dagene, går det ann på kalenderen?

Logg in på din google konto og legg til en kalender som heter Week Numbers så vil ukenumre komme opp. Det samme kan du gjøre med Norwegian Holidays. Skulle forresten hatt den siste der på norsk, det ser litt rart ut at 2.Juledag heter St.Stephens day f.eks
Lenke til kommentar

Glemte å si at Hot Spot lot meg knytte meg til, men med Limited Access som i praksis betyr at det ikke virker. Jeg prøvde igjen og fikk tilgang, Gudene vet hvor lenge...

 

Hei! Jeg har aldri prøvd å dele nettverk via kabel fordi det alltid funker via hotspot. Jeg har koblet til bærbar PC (også med W7 64b), iPad og andre telefoner. Jeg bruker det ganske ofte og alltid uten feil. Hjelper kanskje ikke deg så mye men....;-)

Endret av osmano
Lenke til kommentar

Hvordan synes forumdeltakerne at Sense 4 fungerer over tid? Jeg har ikke brukt Sense siden Desire, men nå som tiden er inne for å bytte ut Galaxy Nexus som har stock android er One X høyaktuell. Siden jeg har hatt Galaxy SII i tillegg tror jeg ikke SIII gir meg nok nytt til at det er verdt prisen.

 

Noen som vil komme med noen betraktninger rundt One X etter litt tid?

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg sense har noen små finesser å by på, men ingenting som gjør at jeg foretrekker det over en custom launcher. Jeg synes det er fett de leverer en fullgod navigasjonsløsning, og dialer er veldig god. Utover det gjør sense noen andre apps / widgets ubrukelige, da de f.eks har bygd opp kontaktlisten sin på en helt annen måte, så 3rd party ikke klarer lese ut bilder, og lignende.

 

Med de andre tilpasningsmulighetene, som mulighet til å endre antallet rader og kolonner på hjemmeskjermene, ble rosie (sense's launcher) temmelig fort skrinlagt, og galleri / musikk app er også bedre i stock, til tross for mindre eye-candy.

 

Jeg kjører nå stock jelly bean, og har ikke tenkt å skifte tilbake til sense umiddelbart...

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg sense har noen små finesser å by på, men ingenting som gjør at jeg foretrekker det over en custom launcher. Jeg synes det er fett de leverer en fullgod navigasjonsløsning, og dialer er veldig god. Utover det gjør sense noen andre apps / widgets ubrukelige, da de f.eks har bygd opp kontaktlisten sin på en helt annen måte, så 3rd party ikke klarer lese ut bilder, og lignende.

 

Med de andre tilpasningsmulighetene, som mulighet til å endre antallet rader og kolonner på hjemmeskjermene, ble rosie (sense's launcher) temmelig fort skrinlagt, og galleri / musikk app er også bedre i stock, til tross for mindre eye-candy.

 

Jeg kjører nå stock jelly bean, og har ikke tenkt å skifte tilbake til sense umiddelbart...

 

 

Valget mellom Touchwiz og Sense er vel klart Sense for min del.....selv om stock Launcher kan være bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ukenummer på alle dagene, går det ann på kalenderen?

Logg in på din google konto og legg til en kalender som heter Week Numbers så vil ukenumre komme opp. Det samme kan du gjøre med Norwegian Holidays. Skulle forresten hatt den siste der på norsk, det ser litt rart ut at 2.Juledag heter St.Stephens day f.eks

 

Jeg har lagt til kalenderen Høytider i Norge via Google Kalender på nettet (har satt språk til norsk) og denne gir norske navn på helligdagene (f.eks. Olsok og Sankthansaften).

 

EDIT: Det stemmer at du får lagt til ukenr, men disse vises bare på mandager...

Endret av Pey'J
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...