Gå til innhold

På jakt etter nye jeans!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Da er jeg på jakt etter nye jeans igjen, men har det samme problemet som alltid. Trenger jeans som er EKSTREMT tynne nederst ved leggene. Jeg har veldig tynne legger, men forholdsvis store lår. Derfor har jeg alltid det problemet at buksene sitter godt ved lårene, men etter min oppfatning, for løse ved leggene.

 

Vet dere om bukser som er veldig stramme ved leggene? Spesielt anklene, det hadde vært topp! Var forresten på Urban og så på Neuw jeans, og de hadde ganske fin passform, men hadde vært greit med litt strammere rundt anklene :)

Endret av Nani95
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samme problem her. For å slippe å lete så mye kan du sy de inn nederst selv, noe som er ganske enkelt. Men du kan sjekke ut Whyred Hell. De jeg hadde var sinnsykt smale helt nederst.

Fant ikke Whyred jeans, men har du prøvd tapered jeans? F.eks Levi's 520. Passet veldig bra på meg ihvertfall! :)

Lenke til kommentar

Har ikke prøvd 520, men Whyred Hell er jo såkalt tapered fit. Det betyr bare at leggen smalner inn. :) Kan anbefale deg å prøve drain-modellene til H&M. Fant meg en i dag til 199 kr, og den hadde en kjempefin vask og var mye smalere nederst enn de tighte fra Cheap Monday.

 

Bruker Drain ofte nå, men syntes de andre med tapered fit passet mye bedre! :) Men så er jo de andre også mye dyrere. Er i en litt vanskelig situasjon nå, for jeg skal til USA til sommeren, og der er Levi's jeans latterlig billig. Fra $20-$60 koster Levi's der, mens her i Norge må man ut med minst 900,- om de ikke er på salg..

 

Tror nesten jeg bare kjøper 520'ene! Men hvor mye koster Whyred jeansene dine?

Lenke til kommentar

Whyred ligger vel på litt over tusenlappen kan jeg tenke meg. Hvis du skal til USA og får Levi's så billig, er det jo ingenting å tenke på. Gå for Levi's, du. ;)

Men trenger jeans NU, så jeg ender vel opp med å betale noen lapper uansett :)

Lenke til kommentar

Hadde en tidligere kollega som endte opp i dameavdelingen på H&M for å få jeans som satt god nok hele veien.

Det høres faktisk ikke så veldig dumt ut. Damer pleier jo å ha store lår, med tynnere legger. Hehe, dette skal jeg sjekke ut! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...